Jessica Alba en David Beckham hebben mooiste strandlichaam

Jessica Alba (31) is gezegend met het mooiste bikinilichaam ter wereld. Dit blijkt uit wereldwijd onderzoek onder ruim 5.700 volwassenen van boekingssite Hotels.com. David Beckham (37) werd verkozen tot de mannelijke beroemdheid met het meest aantrekkelijke strandlichaam.

Jessica Alba werd door 16 procent van de ondervraagden betiteld tot ‘Celebrity Bikini Body 2012’. Daarmee blijft de Amerikaanse actrice haar landgenote Beyoncé Knowles nipt voor (15 procent). Kate Middleton completeert de top 3. Veelbesproken strandfoto’s van Kate en William, die uitlekten tijdens hun huwelijksreis op de Seychellen, leverden haar 5 procent van de stemmen op.

Stervoetballer David Beckham werd met bijna een kwart van de stemmen (23 procent) verkozen tot de mannelijke celebrity met het mooiste strandlichaam. Hollywoodster Brad Pitt (13 procent) volgt op de tweede plaats. Channing Tatum, die zijn lichaam tot tevredenheid van veel vrouwen veelvuldig showt in strippersfilm Magic Mike, eindigt met 11 procent van de stemmen op plaats drie.

Nederlanders lijken de voorkeur te geven aan beauties uit eigen land. Volgens bijna een kwart van hen (24 procent) heeft Doutzen Kroes het mooiste bikinilichaam ter wereld, gevolgd door Sylvie van der Vaart (10 procent). Bij de mannen moet David Beckham zijn koppositie delen met Sven Kramer; beide sporters krijgen 12 procent van de stemmen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!