outfit vliegtuig

Joggingpak favoriete outfit tijdens vlucht

De meeste Europeanen trekken voor een vlucht iets comfortabels aan, meer dan de helft vliegt het liefst in joggingbroek en sneakers.

Zo blijkt uit een internationaal onderzoek van een vakantiebeoordelingssite onder 4.000 vakantiegangers in 18 Europese landen. Ruim 20 procent trekt gewoon iets uit de kast voor een vlucht, slechts 9 procent trekt iets leuks aan om alvast in de stemming te komen en draagt bijvoorbeeld een mooi t-shirt, hoge hakken of een jurkje. 7 procent kiest voor een zakelijke outfit, zoals een pak.

Nederlanders

Onder de Nederlanders is vooral de joggingbroek favoriet, maar liefst 30 procent trekt deze comfortabele optie aan. Slechts 6 procent trekt echter zomaar iets uit de kast. Van alle Europeanen doen Denen en Hongaren het meest hun best voor hun vliegoutfit. Respectievelijk 20 en 25 procent trekt iets leuks aan voor vertrek.

In pak

Opvallend is dat slechts 2 procent van de Italianen diezelfde keuze maakt. Wel kiest 15 procent van de Italianen voor een zakelijk tenue. Ook de Duitsers (11 procent) en Turken (20 procent), dragen graag een pak tijdens het vliegen.

Bron: Nu

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!