outfit vliegtuig

Joggingpak favoriete outfit tijdens vlucht

De meeste Europeanen trekken voor een vlucht iets comfortabels aan, meer dan de helft vliegt het liefst in joggingbroek en sneakers.

Zo blijkt uit een internationaal onderzoek van een vakantiebeoordelingssite onder 4.000 vakantiegangers in 18 Europese landen. Ruim 20 procent trekt gewoon iets uit de kast voor een vlucht, slechts 9 procent trekt iets leuks aan om alvast in de stemming te komen en draagt bijvoorbeeld een mooi t-shirt, hoge hakken of een jurkje. 7 procent kiest voor een zakelijke outfit, zoals een pak.

Nederlanders

Onder de Nederlanders is vooral de joggingbroek favoriet, maar liefst 30 procent trekt deze comfortabele optie aan. Slechts 6 procent trekt echter zomaar iets uit de kast. Van alle Europeanen doen Denen en Hongaren het meest hun best voor hun vliegoutfit. Respectievelijk 20 en 25 procent trekt iets leuks aan voor vertrek.

In pak

Opvallend is dat slechts 2 procent van de Italianen diezelfde keuze maakt. Wel kiest 15 procent van de Italianen voor een zakelijk tenue. Ook de Duitsers (11 procent) en Turken (20 procent), dragen graag een pak tijdens het vliegen.

Bron: Nu

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

8 daagse vliegvakantie naar Marina Corinthia Beach Resort in st. julians, malta
By Monique ·
13 april 2022

Geniet van de rust tijdens je bezoekje op Malta

Nederland | Airborne fietsvakantie
By Monique ·
11 maart 2022

Overnachten in een mooi hotel

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!