groepsreis jongeren zomer

Jongeren groepsreis of singlevakantie met jongeren?

Geen zin meer om met je ouders mee te gaan deze zomer? Dan is het tijd om je vleugels uit te slaan en voor het eerst lekker op zomervakantie met andere jongeren net als jij! Het grote voordeel van groepsreizen voor jongeren is dat je terecht komt in een gezellige club jonge mensen die dezelfde dingen leuk vinden op vakantie. Wij geven je een idee van de mogelijkheden.

Met jongeren op vakantie

Jongeren singlereizen zijn er niet zoveel te vinden. Een ervaren en bekende aanbieder van groepsreizen voor jongeren is Simi Reizen. Ze krijgen regelmatig de vraag of de reizen ook singlereizen zijn. Die vraag is nog niet zo eenvoudig te beantwoorden, want de jongeren reizen worden veel geboekt door singles, maar ook voor een groot deel door groepjes en vrienden. De singlereizen van Simi voeren je in 2016 onder meer naar Ierland, Slovenië, Kroatië of zelfs de Verenigde Staten!

Ongedwongen vakantieplezier!

Het hangt met name af van je eigen verwachtingen: als je uitsluitend met andere singles op reis wilt, dan is Simi Reizen niet de beste keus voor jou. Wil je echter een ongedwongen groepsreis waar toevallig ook veel single jongeren boeken, dan zit je helemaal goed. Juist de ongedwongen sfeer en de samenstellingen van onze groepsreizen zorgen ervoor dat het voor veel jongeren een ideale reis is.

Jongeren in verschillende leeftijdsgroepen

Simi Reizen heeft avontuurlijke zonvakanties voor jongeren in verschillende leeftijden. Jongerenreizen van 16 tot 18 jaar waarbij je lekker in de  zon aan het strand kunt leggen tot actieve vakanties, jongerenvakanties van Noorwegen tot Frankrijk voor de leeftijd van 19 tot 23 jaar en actieve vakanties die je zelfs naar Amerika brengen voor de leeftijd van 23 tot 25 jaar.  Met Simi Reizen weet je als jongere in elk geval één ding zeker: je gaat een geweldig leuke tijd tegemoet!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips auto vakantie check
By Margret ·
12 november 2021

Met de auto op reis: doe de autovakantiecheck

Heb je een leuk weekend geboekt om singles van jouw leeftijd te leren kennen in de Ardennen of ga je binnenkort op wintersport naar het prachtige Oostenrijk of Italië, de kans groot dat je de auto inpakt en vertrekt!
singlereis japan
By Monique ·
16 november 2021

Veelzijdige singlereis: Japan

Japan zal je elk moment verbazen, niets is wat het lijkt. Een reis door ‘het land van de rijzende zon’ is een reis vol contrasten, afwisseling en een kennismaking met eigentijdse wereldsteden, oude heiligdommen en een overweldigende natuur.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
vakantie relatie seks
By Monique ·
9 november 2021

Passie, liefde en seks op reis

Als single verliefd worden, de vlinders in je buik voelen op vakantie, heerlijk! En wat let je ook? Je bent ten slotte een vrij en blij en hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. Menig single raakt dan ook wel eens tot over zijn oren verliefd op reis.
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
halloween hotelbestemmingen
By Monique ·
29 oktober 2021

De griezeligste bestemmingen voor Halloween

Spookverhalen maken deel uit van de rijke historie van een aantal van ’s werelds grootste steden. Wil je een sensationele Halloween dit jaar? Nu het enge feest nadert, zijn de gruwelijke bestemmingen zoals spookhotels, ondergrondse passages en verlaten panden extra spannend.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!