groepsreis jongeren zomer

Jongeren groepsreis of singlevakantie met jongeren?

Geen zin meer om met je ouders mee te gaan deze zomer? Dan is het tijd om je vleugels uit te slaan en voor het eerst lekker op zomervakantie met andere jongeren net als jij! Het grote voordeel van groepsreizen voor jongeren is dat je terecht komt in een gezellige club jonge mensen die dezelfde dingen leuk vinden op vakantie. Wij geven je een idee van de mogelijkheden.

Met jongeren op vakantie

Jongeren singlereizen zijn er niet zoveel te vinden. Een ervaren en bekende aanbieder van groepsreizen voor jongeren is Simi Reizen. Ze krijgen regelmatig de vraag of de reizen ook singlereizen zijn. Die vraag is nog niet zo eenvoudig te beantwoorden, want de jongeren reizen worden veel geboekt door singles, maar ook voor een groot deel door groepjes en vrienden. De singlereizen van Simi voeren je in 2016 onder meer naar Ierland, Slovenië, Kroatië of zelfs de Verenigde Staten!

Ongedwongen vakantieplezier!

Het hangt met name af van je eigen verwachtingen: als je uitsluitend met andere singles op reis wilt, dan is Simi Reizen niet de beste keus voor jou. Wil je echter een ongedwongen groepsreis waar toevallig ook veel single jongeren boeken, dan zit je helemaal goed. Juist de ongedwongen sfeer en de samenstellingen van onze groepsreizen zorgen ervoor dat het voor veel jongeren een ideale reis is.

Jongeren in verschillende leeftijdsgroepen

Simi Reizen heeft avontuurlijke zonvakanties voor jongeren in verschillende leeftijden. Jongerenreizen van 16 tot 18 jaar waarbij je lekker in de  zon aan het strand kunt leggen tot actieve vakanties, jongerenvakanties van Noorwegen tot Frankrijk voor de leeftijd van 19 tot 23 jaar en actieve vakanties die je zelfs naar Amerika brengen voor de leeftijd van 23 tot 25 jaar.  Met Simi Reizen weet je als jongere in elk geval één ding zeker: je gaat een geweldig leuke tijd tegemoet!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!