Crusj Singlereizen Portugal

Jouw eerste singlereis gaat naar: Portugal!

Je eerste singlereis boeken? Dat is een hele stap. Je weet niet wat te verwachten en het voelt als een sprong in het diepe.. Maar weet je wat? Wij helpen je over jouw koudwatervrees heen want je gaat deze zomer gewoon lekker naar Portugal. Daar is niet het niet alleen heerlijk warm, maar daar ga je zelf ervaren hoe tof het is wanneer je op vakantie gaat met andere singles die net als jij lekker willen relaxen en genieten!

Laat Portugal ook jou verleiden

Wanneer je met Crusj op singlevakantie naar Portugal afreist dan staat één ding vast; je gaat een geweldig leuke vakantie tegemoet. Portugal heeft namelijk alles in zich voor een overheerlijke vakantie. Of je nou van het luieren, het genieten, het sportieve, het culinaire of het luxe bent: de Algarve heeft het echt allemaal. Een heerlijk strand, leuke barretjes, winkels, restaurants en nog niet verpest door het toerisme. Alles ademt nog de authentieke Portugese sfeer. Combineer dat met een top gezelschap en dan weet je dat deze vakantie niet meer stuk kan. Klinkt verleidelijk toch?

Daten of Reizen?

We horen je denken.. Allemaal leuk en aardig maar eh… hoe zit het met die andere singles? Wat zijn dat voor types? Wordt er de hele tijd op elkaar gejaagd of gekoppeld? Wees gerust want het vooroordeel dat een singlereis een  datingvakantie is, is volledig onjuist. De kern van een singlereis draait erom dat iedereen een leuke vakantie wil hebben. Hoewel er natuurlijk altijd een mogelijkheid bestaat dat er spontaan vlinders in je buik verschijnen bij het ontmoeten van zoveel leuke nieuwe mensen! Op een singlereis kan je dus lekker ontspannen en in een heerlijke omgeving nieuwe vrienden maken. Want ja, dat laatste is zo gebeurd!

Alleen of toch samen slapen?

Een veelgehoord argument van singles om niet met een groep op reis te gaan is dat ze er niets voor voelen om een (hotel)kamer te moeten delen met een vreemde. Het fijne van de singlevakanties van Crusj is dat je kunt kiezen of je een kamer voor jezelf wilt of er eentje wilt delen. Er is vooraf altijd een kennismakingsborrel dus misschien tref je hier een leuke kamergenoot! Er is trouwens ook een FB Groep van de singles die meegaan op ‘jouw reis’. Erg leuk om alvast in de vakantiestemming te komen en elkaar alvast een beetje te leren kennen.

Zon, zee strand en…

Excursies! Die mogen op geen enkele leuke vakantie ontbreken. Hoe zalig het ook is om dagenlang te genieten van de zon en de zee, het is ook fijn om nieuwe indrukken op te doen en iets nieuws te beleven. De reis naar Portugal van Crusj biedt daarom ook erg leuke excursies aan. Vrijheid blijheid hoor, want als jij liever dat boek uitleest op het strand dan is dat ook hartstikke prima. Het is tenslotte jouw eerste singlevakantie! Mocht je ondanks alles nog aarzelen; lees wat ervaringen van jouw voorgangers. Wedden dat je binnen de kortste keren overstag bent? We wensen jou alvast een super fijne singlevakantie toe!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie
By Scott ·
22 februari 2024

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland
By Scott ·
22 februari 2024

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!