luxe hotels met kinderen

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen. 

Warme herinneringen

Uit een onderzoek onder 2000 Britten tussen de leeftijd van 25 en 35 blijkt dat een derde van hen warme herinneringen koestert aan zomerse kampeertripjes in eigen land.

Het buiten zijn

34 procent van de ondervraagden gaf aan dat kamperen met het gezin hen het meeste is bijgebleven van de vakanties in hun jeugd. Vooral het buiten eten, buiten spelen, met meerdere familieleden in één tent slapen en lang op blijven vormen goede herinneringen.

Positieve gevoel

Andere zomeractiviteiten die veel Britten op een positieve manier zijn bijgebleven zijn spelen met de buurkinderen (13 procent), hutten bouwen (10 procent) en familiebezoekjes (9 procent).

Nederlanders?

Dit bovenstaande onderzoek is gehouden onder Britse mensen. Wij zijn benieuwd of Nederlanders dezelfde gevoelens hebben bij kamperen en het buiten leven.

Wanneer ik bij mezelf na ga en bij mijn kinderen dan klopt het. Je krijgt dit aspect wel of niet van je ouders mee. Het lijkt erop dat als je het niet hebt meegekregen dat dit een gemiste kans is om met minimale inspanning en kosten de mooiste en fijnste vakantie te hebben.

Goede raad

Ben je alleenstaande ouder en heb je niet te veel te besteden? Geen zorgen. Ga met je kind naar een camping in de buurt en je kind heeft de mooiste tijd van zijn leven. En een vader of een moeder met een blij kind, wordt daar zelf ook blij van.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!