capri

Katja Schuurman met ex Thijs en dochter op vakantie

Op vakantie met je ex en de kinderen is voor velen een nachtmerrie en ze gruwelen bij de gedachte alleen al. Niet voor Katja Schuurman en haar ex Thijs Römer. Zij gaan binnenkort samen met hun dochtertje van 5 een week op vakantie.

Dat heeft de acteur woensdag laten doorschemeren in een kort interview met radiozender 100% NL. ,,We zijn nog steeds goed bevriend en zien elkaar veel”, aldus Thijs. ,,We gaan gezellig met z’n drietjes weg”.

Volgens de acteur staat hij na zijn echtscheiding van Katja weer een beetje open voor een nieuwe relatie. ,,Er speelt momenteel niks. Het gaat prima met me”. Een nieuwe relatie in de nabije toekomst sluit hij zeker niet uit. Schertsend: ,,De volgende keer als ik in dit programma ben, heb ik gewoon weer een ring om mijn vinger”. Of hij geniet van zijn vrijgezellenstatus? Daarover hield Thijs zijn kaken stijf op elkaar. ,,Ik ging altijd al naar het café met vrienden”.

Mediastorm einde huwelijk

Volgens Thijs is de mediastorm over zijn verbroken relatie met Katja weer wat gaan liggen. ,,Het was een triest dieptepunt dat we een persbericht over ons eigen leven naar buiten moesten brengen”, aldus Römer. Daarmee refereerde hij aan de officiële verklaring die de twee in februari na een huwelijk van ruim 8 jaar naar buiten brachten.

Respectvol

Daarin stond: ,,Als geliefden zijn wij uit elkaar. Wij gaan verder als meer dan goede vrienden en als trotse ouders van onze prachtige dochter Sammie”. En: ,,In tegenstelling tot wat beweerd wordt, ligt de oorzaak van deze keuze niet bij derden. Katja woont in Uitdam, Thijs heeft een appartement in Amsterdam. Wij hopen dat er vanaf nu respectvol met deze situatie omgegaan kan worden, met het oog op onze bewegingsvrijheid en de privacy van onze dochter. Voor ons is dit niet alleen een einde, maar ook een nieuw begin samen”.

Nieuwe liefde

Katja heeft alweer een nieuwe liefde gevonden: de 14 jaar jongere Amsterdamse chefkok Freek van Noortwijk. De jonge gastronomie-expert bevestigde zijn verhouding met Katja medio juni. ,,We zijn smoorverliefd. Dat kan ook bijna niet anders, want het is gewoon een superlief en lekker chickie”.  In het radioprogramma zei Thijs niks over Freek.  Wel ging hij nog even in op zijn relatie met Katja. Cryptisch: ,,We lieten elkaar altijd vrij”. Maar nu eerst als ex-geliefden op vakantie. Ze zijn de enige niet.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!