capri

Katja Schuurman met ex Thijs en dochter op vakantie

Op vakantie met je ex en de kinderen is voor velen een nachtmerrie en ze gruwelen bij de gedachte alleen al. Niet voor Katja Schuurman en haar ex Thijs Römer. Zij gaan binnenkort samen met hun dochtertje van 5 een week op vakantie.

Dat heeft de acteur woensdag laten doorschemeren in een kort interview met radiozender 100% NL. ,,We zijn nog steeds goed bevriend en zien elkaar veel”, aldus Thijs. ,,We gaan gezellig met z’n drietjes weg”.

Volgens de acteur staat hij na zijn echtscheiding van Katja weer een beetje open voor een nieuwe relatie. ,,Er speelt momenteel niks. Het gaat prima met me”. Een nieuwe relatie in de nabije toekomst sluit hij zeker niet uit. Schertsend: ,,De volgende keer als ik in dit programma ben, heb ik gewoon weer een ring om mijn vinger”. Of hij geniet van zijn vrijgezellenstatus? Daarover hield Thijs zijn kaken stijf op elkaar. ,,Ik ging altijd al naar het café met vrienden”.

Mediastorm einde huwelijk

Volgens Thijs is de mediastorm over zijn verbroken relatie met Katja weer wat gaan liggen. ,,Het was een triest dieptepunt dat we een persbericht over ons eigen leven naar buiten moesten brengen”, aldus Römer. Daarmee refereerde hij aan de officiële verklaring die de twee in februari na een huwelijk van ruim 8 jaar naar buiten brachten.

Respectvol

Daarin stond: ,,Als geliefden zijn wij uit elkaar. Wij gaan verder als meer dan goede vrienden en als trotse ouders van onze prachtige dochter Sammie”. En: ,,In tegenstelling tot wat beweerd wordt, ligt de oorzaak van deze keuze niet bij derden. Katja woont in Uitdam, Thijs heeft een appartement in Amsterdam. Wij hopen dat er vanaf nu respectvol met deze situatie omgegaan kan worden, met het oog op onze bewegingsvrijheid en de privacy van onze dochter. Voor ons is dit niet alleen een einde, maar ook een nieuw begin samen”.

Nieuwe liefde

Katja heeft alweer een nieuwe liefde gevonden: de 14 jaar jongere Amsterdamse chefkok Freek van Noortwijk. De jonge gastronomie-expert bevestigde zijn verhouding met Katja medio juni. ,,We zijn smoorverliefd. Dat kan ook bijna niet anders, want het is gewoon een superlief en lekker chickie”.  In het radioprogramma zei Thijs niks over Freek.  Wel ging hij nog even in op zijn relatie met Katja. Cryptisch: ,,We lieten elkaar altijd vrij”. Maar nu eerst als ex-geliefden op vakantie. Ze zijn de enige niet.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

3 tips voor je singlereis
By Scott ·
25 januari 2023

3 tips voor je singlereis

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!