KerstVibes: winnaar kerstweekend in Belgische Ardennen

Wat een kort mailtje je leven toch kan veranderen. Het mailtje van Single2Travel dat ik een kerstweekend in de Belgische Ardennen had gewonnen met Villavibes bijvoorbeeld.

Maandagavond 24 december kwam ik aan.

Het was al redelijk druk, dus ik heb me voorgesteld en ben me snel even gaan opfrissen. Het eten werd verzorgd door Corien die duidelijk schik had in het koken voor grote groepen. Ze was heel creatief en heeft heerlijk gekookt. Na het eten werd er beperkt gedanst, maar veel gepraat.

Als man let ik uiteraard vooral op de vrouwen en stuk voor stuk waren ze zo leuk dat ik me maar moeilijk kon voorstellen dat ze echt allemaal single waren. Ze hadden een geweldige uitstraling, waren heel open en, ook niet onbelangrijk, hadden een goed figuur. Waar sommigen denken dat alleen dikke, lelijke vrouwen met singlereizen meegaan moet ik dat met klem ontkrachten.

Eerste kerstdag liep anders dan vooraf verwacht. Heel België lijkt dan gesloten, zo ook de citadel die op het programma stond. De kerstmarkt die als alternatief gepland was, was helaas ook dicht. Wel een lekkere Vin Chaud (glühwein) gedronken. Het kerstdiner daarentegen was werkelijk geweldig. De gangen liepen heel mooi in elkaar over en sloten heerlijk op elkaar aan.

Tweede kerstdag ben ik met een klein groepje gaan moutainbiken. Het was koud en zwaar, maar wat een heerlijk gevoel en wat een mooie omgeving. De begeleiding van Marcel was erg goed, hij wist iedereen enthousiast te maken en te houden.

’s Avonds weer heerlijk gegeten en een spetterende disco-avond als afsluiting. Wat een sfeer en gezelligheid. En waar iedereen aan het begin van het weekend zei dat ze kwamen voor de lol en ontspanning, maar zeker niet op zoek naar een nieuwe partner zijn er toch aardig wat flirts met goed gevolg verlopen.

Wino Jansen

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

3 tips voor je singlereis
By Scott ยท
25 januari 2023

3 tips voor je singlereis

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!