KerstVibes: winnaar kerstweekend in Belgische Ardennen

Wat een kort mailtje je leven toch kan veranderen. Het mailtje van Single2Travel dat ik een kerstweekend in de Belgische Ardennen had gewonnen met Villavibes bijvoorbeeld.

Maandagavond 24 december kwam ik aan.

Het was al redelijk druk, dus ik heb me voorgesteld en ben me snel even gaan opfrissen. Het eten werd verzorgd door Corien die duidelijk schik had in het koken voor grote groepen. Ze was heel creatief en heeft heerlijk gekookt. Na het eten werd er beperkt gedanst, maar veel gepraat.

Als man let ik uiteraard vooral op de vrouwen en stuk voor stuk waren ze zo leuk dat ik me maar moeilijk kon voorstellen dat ze echt allemaal single waren. Ze hadden een geweldige uitstraling, waren heel open en, ook niet onbelangrijk, hadden een goed figuur. Waar sommigen denken dat alleen dikke, lelijke vrouwen met singlereizen meegaan moet ik dat met klem ontkrachten.

Eerste kerstdag liep anders dan vooraf verwacht. Heel België lijkt dan gesloten, zo ook de citadel die op het programma stond. De kerstmarkt die als alternatief gepland was, was helaas ook dicht. Wel een lekkere Vin Chaud (glühwein) gedronken. Het kerstdiner daarentegen was werkelijk geweldig. De gangen liepen heel mooi in elkaar over en sloten heerlijk op elkaar aan.

Tweede kerstdag ben ik met een klein groepje gaan moutainbiken. Het was koud en zwaar, maar wat een heerlijk gevoel en wat een mooie omgeving. De begeleiding van Marcel was erg goed, hij wist iedereen enthousiast te maken en te houden.

’s Avonds weer heerlijk gegeten en een spetterende disco-avond als afsluiting. Wat een sfeer en gezelligheid. En waar iedereen aan het begin van het weekend zei dat ze kwamen voor de lol en ontspanning, maar zeker niet op zoek naar een nieuwe partner zijn er toch aardig wat flirts met goed gevolg verlopen.

Wino Jansen

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!