Kidsproof: de leukste uitjes, weekendjes weg en zonvakanties voor jou en je kids!

Vanaf zaterdag 28 april 2012 hebben alle scholen in Nederland meivakantie! Wil je dan graag met je kids op vakantie, een weekendje weg of een dagje uit? Maar ga je liever niet naar vakantiecomplexen met animatieteams of pretparken? Dan is Kidsproof echt iets voor jou! In Kidsproof vind je de leukste adressen voor een vakantie of een dagje uit, ideaal voor jou en je kids. Denk aan bijzondere campings, leuke b&b’s, gites, strandhuisjes en lodgetenten, maar ook activiteiten als fruit plukken bij de boer, een kookworkshop, of ouderwetse speeltuinen en een wandeling over het blote voetenpad.

Kidsproof Dagje Uit
In deze gids staan ruim 100 tips waar ouders niet alleen hun kinderen, maar ook zichzelf een plezier mee doen. Van ouderwetse speeltuinen tot knuffelen met schapen, van geitjes voeren en fruit plukken bij de boer tot een dagje strandjutten aan zee. Maar ook kookworkshops, festivals en stoere uitjes voor jongens. Allemaal geschikt voor een gezellig én betaalbaar dagje uit.

ISBN: 978-90-5767-494-5
Auteur: Stephanie Bakker, Nathalie Paak, Carmen Verheijen, Roos Stalpers, Fee van ‘t Veen               
Consumentenprijs: € 14,95

Kidsproof Weekendje Weg
Wil je met je kinderen lekker een weekendje weg, dan is het vaak zoeken naar een speld in een hooiberg. Je weet dat ze er zijn, die leuke familiehotels, knusse huisjes aan zee en stoere lodges. Maar waar? Mo’media ging op zoek naar de leukste weekendadresjes voor jou én je kids. Het resultaat: een selectie van kleinschalige vakantieaccommodaties, waar de eigenaren tijd en aandacht voor de gasten hebben en waar je het locale leven van de streek nog kunt ervaren.

ISBN: 978-90-5767-544-7
Auteur: Stephanie Bakker, Nathalie Paak, Carmen Verheijen, Roos Stalpers, Fee van ‘t Veen               
Consumentenprijs: € 14,95

Kidsproof Zonvakanties
In Italië zocht mo’media naar bijzondere campings en agriturismi, in Frankrijk naar leuke b&b’s, gites en appartementen. In Spanje vonden we kleinschalige accommodaties aan zee en in het binnenland, in Portugal kwamen we schitterende quinta’s tegen. En omdat je soms een tussenstop wilt maken, namen we ook aantal adressen in Zwitserland en Oostenrijk op in deze gids.

ISBN: 978-90-5767-545-4
Auteur:  Dieter Ruys, Annebeth Vis, Annemarie Hofstra, Josien van der Burg, Stephanie Bakker, Petra de Hamer
Consumentenprijs: € 14,95

Binnenkort ook verkrijgbaar: Kidsproof Familyplanner!
In mei 2012 komen de makers van Kidsproof met iets nieuws: de Kidsproof Familyplanner! Zo wordt het runnen van je gezin een stuk overzichtelijker. Deze weekkalender is geschikt voor zes personen en heeft een looptijd van zestien maanden: van september 2012 tot december 2013. Er is veel ruimte voor eigen notities. Ook bevat het planner tips voor een dagje uit met het hele gezin en een stickervel voor de kinderen. Veel plezier!

ISBN: 978-90-5767-571-3
Consumentenprijs: € 16,95
Verschijnt: mei 2012

Meer weten? Kijk dan op www.kidsproofvakanties.nl!

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!