vakantiebeurs 2015

Kwart vakantiegangers heeft meer zin in seks op reis

Stond je seksleven de laatste tijd op een laag pitje? Omdat de dagelijkse sleur je veel tijd en energie kost? Dan zou de vakantie daar weleens verandering in kunnen brengen!

Uit een enquête van Vakantie.nl blijkt namelijk dat een kwart van de vakantiegangers meer zin heeft in seks op de plaats van bestemming.

Meer ruimte in je hoofd

“In het dagelijks leven zitten mensen in een vast stramien. Tijdens de vakantie valt dat helemaal weg. Tijd speelt nauwelijks een rol. Dat maakt mensen ontspannen en het geeft dan ook meer ruimte in je hoofd voor seks”, legt seksuoloog Henriette Schoones uit.

In totaal werden 3000 respondenten gevraagd welke effecten een vakantie heeft op de relatie. Samen op vakantie gaan wordt over het algemeen als een goede investering in de relatie gezien. Meer dan de helft van de ondervraagden gaat regelmatig zonder kinderen op vakantie.

Zeventig procent van de stellen doet dat om meer tijd aan elkaar te besteden. Een voorwaarde om het seksleven op vakantie te laten floreren, is wel dat je niet in een zware relatiecrisis op vakantie gaat.

Apart tentje

“Het is belangrijk dat je geen ernstige relatieproblemen hebt als je samen op vakantie gaat, want die neem je mee. Dit komt de seksuele relatie niet ten goede, al ben je met vakantie”, zegt Schoones.

Volgens de seksuoloog heeft een vakantie over het algemeen wel alle ingrediënten in zich om zin in seks te krijgen. Let wel: ga niet met het hele gezin in één tentje liggen, dan kan je een ontspannen vrijpartij wel vergeten…

Bron: Telegraaf

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!