vakantie maakt gelukkiger

Landgenoten op reis: hier kom je ze tegen

Het Nederlandse paspoort is één van de gunstigste paspoorten ter wereld om vrij mee rond te reizen. Het biedt toegang tot 174 van de 218 landen totaal zonder visum, zo blijkt uit nieuw onderzoek*. Dit betekent dat je Nederlanders overal ter wereld kunt tegenkomen, welke vakantiebestemming je ook kiest. Hotels.com™ heeft daarom een overzicht gemaakt van hotels over de hele wereld waar je de grootste kans hebt om vrienden uit Holland tegen te komen.

Hotel met de meeste strandstoelen

Iedereen weet dat Nederlandse reizigers kampioen zijn op het gebied van het reserveren en bezetten van strandstoelen met hun handdoeken. Vaak staan ze al vroeg op om de beste plaatsjes zeker te stellen. Het zal dan ook niemand verbazen dat een hotel met het grootste zwembad ter wereld en een overvloed aan strandstoelen aantrekkelijk is voor Nederlandse reizigers. Het viersterrenresort San Alfonso Apartrment in Chili beschikt over het grootste zwembad ter wereld, maar liefst één kilometer lang en gevuld met 250 miljoen liter water. Het perfecte toneel om de beste strandstoelen te veroveren!

Hotel met het beste naaktstrand

Nederlandse reizigers staan bekend om hun voorliefde om naakt over het strand te wandelen. Uit de kleren gaan in het park, in de sauna, bij het zwembad en op het strand zonder enige vorm van gêne is de norm in Nederland. Je kunt dan ook verwachten dat Nederlandse reizigers goed vertegenwoordigd zullen zijn in het viersterrenhotel Vera Playa Club Hotel, een nudistenhotel aan het strand van Almeria, Spanje.

Hotel met het meest efficiënte incheckproces

Voor Nederlandse reizigers telt elke seconde en zelfs het inchecken bij het hotel moet daarom zo efficiënt en zo snel mogelijk verlopen. Het viersterrenhotel CitizenM New York Times Square zal dan ook zeer in de smaak vallen. Gasten kunnen er binnen één minuut inchecken met de zelfbedieningsterminals in de stijlvolle lobby.

Meeste waar voor je geld

De woorden prijsbewust en Nederlands zijn vrijwel synoniem, en onzen Nederlandse vakantievrienden zijn dan ook gek op koopjes. Voor alle Nederlandse reizigers die geen cent te veel willen betalen, laat de nieuwste Hotel Price Index™ (HPI™) van Hotels.com™ zien op welke bestemmingen Nederlandse reizigers in 2015 de laagste gemiddelde prijs per overnachting betaalden** voor een vijfsterrenhotel. Hiertoe behoorden de Thaise bestemmingen Chiang Mai (€39), Pattaya (€46), Phuket (€60), Bangkok (€62) en Krabi (€64). Je kunt er zeker van zijn dat deze hotels, waaronder het Ping Nakara Boutique Hotel Spa, in 2016 veel Nederlandse reizigers trekken.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!