Ibiza Lauren Verster

Lauren Verster onderzoekt het imago van Ibiza

Ibiza roept bij iedereen het beeld van ultieme ‘vrijheid blijheid’ op. Voor dat imago loopt niet alleen de single warm… Presentatrice Lauren Verster vertrok naar Ibiza en ging op onderzoek uit. 

Ibiza party & seks

Ook heel wat stevig getrouwde mannen en vrouwen lusten er wel pap van op Ibiza. Onder het mom van ‘vriend(in)(n)en-weekend’ vertrekt menig veertiger zonder wederhelft naar het Spaanse eiland om het leven te vieren! Ze feesten, zuipen, flirten, seksen en slikken er lustig op los. Alsof het leven zelf er vanaf hangt tijdens een weekje zon, zee strand. Als we de laatste, werkelijk wederom hilarische, column van Saskia Noort mogen geloven in de LINDA tenminste.

Lauren Verster op Ibiza

Niet alleen getrouwde veertigers die eens uit de band willen springen bezoeken Ibiza. Ook heel wat singles genieten deze zomer weer van de vrije liefde in hippie stijl op Ibiza.  Gewoon, omdat het kan. Wat ook kan is dat presentatrice Lauren Verster (je weet wel de ex van Jort Kelder) van ons aller belastingcentjes anderhalve maand naar Ibiza vertrok om vijf afleveringen voor de NPO te maken. Thema: wat is dat toch met die ‘vrijheid’ op Ibiza. Juist.

Reisprogramma’s op tv

Je raadt het al, weinig vernieuwend, spraakmakend of verhelderend. Dat resultaat gaf de Volkskrant reden om het kersverse programma van Lauren er eens even flink van langs te geven.  Terecht? Dat moet iedereen voor zichzelf maar beoordelen. Maar reisprogramma’s maken is ook een vak. Ik denk dat Floortje Dessing haar Vlaamse collega Tom Waes dat zullen beamen.

Magisch eiland?

Wil jij zelf ervaren of Ibiza wel of geen magisch eiland is? Dan zit er maar één ding op: een betaalde vakantie boeken want de kans dat je gratis mee kunt om een reportage te maken voor een televisieprogramma zit er vast niet in.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!