Vakantie zoeken en boeken

Lekker erop uit met singles in de herfst

Erop uit in de herfst met andere singles is misschien niet het eerste waar je aan denkt nu we vrijwel nergens meer naar toe kunnen omdat we allemaal in de greep zijn van corona. Niets is minder waar. Er zijn nog steeds leuke tripjes te vinden voor singles, kijk maar!

Single Weekend Wandelen in de Duitse Eifel

Een extra lang single weekend (5 dagen, 4 nachten) naar de Duitse Vulkaaneifel waarin we samen mooie wandelingen maken en heerlijk gaan genieten! Raak betoverd door de adembenemende natuur van de Eifel met grote en kleine vulkanen en de “Maaren” (met water gevulde kraters). Andere singles ontmoeten en leuke activiteiten ondernemen tijdens deze minivakantie!

Wandelen in de Algarve

Glooiende duinen, prachtige verlaten stranden en fascinerende kliffen met spectaculaire uitzichten… Dat is wat je kunt verwachten in deze heerlijke wandelweek met Marieke als gids. Je loopt over indrukwekkende rotspartijen langs de kust en door het ongerepte binnenland met authentieke dorpjes waar de heerlijke Portugese expresso maar 80 cent kost. Aan de vissershaven lijkt de tijd stil te staan. Kronkelige paden leiden langs knoestige olijfbomen en kurkeiken en vijgenbomen. Regelmatig vind je ooievaarsnesten.

Singlevakantie Terschelling

Het kleine plaatsje Hoog Soeren op de Veluwe kent weinig straten, zodat er meer ruimte is voor natuur. En wat is er veel te beleven. Als je ontwaakt in je eenpersoons-privékamer, spoel je de geur van het bos van je af onder de douche en stap je zo de ontbijtzaal in. Wanneer je je buik vol hebt gegeten, wandel je met je groepsgenoten naar buiten om de ochtend te beleven.

Singlevakantie Kerst in Praag

‘De Gouden Stad.’ ‘De stad van de honderd torens.’ Het zijn slechts twee van de vele bijnamen die Praag kent. Die bijnamen geven duidelijk aan dat er veel pracht en praal te zien is in de Tsjechische hoofdstad! Zeker in de dagen rond kerst, als de stad sfeervol is versierd. De kerstmarkt op het Oude Stadsplein trekt een bonte mix van mensen. Inwoners van Praag, maar ook toeristen van heinde en verre. Jij misschien?

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!