reisreporter singlereizen

Lekker voordelig op vliegvakantie naar deze 7 nieuwe bestemmingen

Ryanair biedt vanaf het winterseizoen, dat eind oktober ingaat, een zevental nieuwe bestemmingen aan vanuit België. Het gaat onder meer om Tel Aviv in Israël, dat vier keer per week wordt aangevlogen vanuit Charleroi, en om Sevilla, met vier vluchten per week vanop Brussels Airport.

88 bestemmingen vanuit België 

Woon je vlakbij onze zuiderburen, dan bof je! Want de Ierse lowcostmaatschappij gaat in het winterseizoen 88 bestemmingen aanbieden vanuit Belgie. Nu zijn dat er 81. Vooral op Brussels Airport zal het aanbod toenemen. Daar zal volgende winter ook naar het Spaanse Sevilla gevlogen kunnen worden (4 keer per week) en naar Essaouria in Marokko (2 keer per week). Ook Pisa (3 keer per week) en Catania (2 keer per week) in Italië en Krakau (4 keer per week) in Polen zitten in het Ryanair-aanbod op Brussel Airport, maar deze bestemmingen worden nu al vanop Charleroi aangevlogen door Ryanair.

Nieuwe bestemmingen

In Charleroi komt er Tel Aviv bij als belangrijke nieuwe bestemming, met vier vluchten per week. Beziers in Frankrijk komt erbij als winterbestemming, maar is ook komende zomer al beschikbaar. Ryanair mikt met de uitbreiding op 8,8 miljoen reizigers in België, staat vandaag in een persbericht. Ga maar lekker plannen dat tripje!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!