reisreporter singlereizen

Lekker voordelig op vliegvakantie naar deze 7 nieuwe bestemmingen

Ryanair biedt vanaf het winterseizoen, dat eind oktober ingaat, een zevental nieuwe bestemmingen aan vanuit België. Het gaat onder meer om Tel Aviv in Israël, dat vier keer per week wordt aangevlogen vanuit Charleroi, en om Sevilla, met vier vluchten per week vanop Brussels Airport.

88 bestemmingen vanuit België 

Woon je vlakbij onze zuiderburen, dan bof je! Want de Ierse lowcostmaatschappij gaat in het winterseizoen 88 bestemmingen aanbieden vanuit Belgie. Nu zijn dat er 81. Vooral op Brussels Airport zal het aanbod toenemen. Daar zal volgende winter ook naar het Spaanse Sevilla gevlogen kunnen worden (4 keer per week) en naar Essaouria in Marokko (2 keer per week). Ook Pisa (3 keer per week) en Catania (2 keer per week) in Italië en Krakau (4 keer per week) in Polen zitten in het Ryanair-aanbod op Brussel Airport, maar deze bestemmingen worden nu al vanop Charleroi aangevlogen door Ryanair.

Nieuwe bestemmingen

In Charleroi komt er Tel Aviv bij als belangrijke nieuwe bestemming, met vier vluchten per week. Beziers in Frankrijk komt erbij als winterbestemming, maar is ook komende zomer al beschikbaar. Ryanair mikt met de uitbreiding op 8,8 miljoen reizigers in België, staat vandaag in een persbericht. Ga maar lekker plannen dat tripje!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!