leonardo di caprio belize

Leonardo DiCaprio opent luxe eco hotel in Belize

Droom je nog wel eens van Leonardo DiCaprio. Volgend jaar kun je in zijn nieuwste hotel slapen! Blackadore Caye wordt de nieuwste groene hotspot in het Centraal-Amerikaanse land Belize. Op dit paradijselijke, 43 hectare grote privé-eiland opent Leonardo DiCaprio in 2018 een splinternieuw eco-resort.

Paradijs op aarde

Ruim tien jaar geleden kocht acteur en inmiddels fervent milieuactivist Leonardo DiCaprio het privé-eiland Blackadore Caye in Belize. Een paradijselijk stukje Moeder Aarde waar hij in 2018 een luxe eco-resort opent. Op het 43 hectare grote grondgebied verrijzen 68 villa’s met ocean view, naast 48 privéhuizen die in de verkoop gaan.

Duurzaam

Alle huizen worden volledig duurzaam gebouwd, zijn gemaakt en ingericht met gerecyclede materialen en krijgen zonnepanelen. Andere groene aspecten: een organic keuken met gebruik van ingrediënten uit de hotel-moestuin, hergebruik van water, een herbebossingsproject en het herstel van het oorspronkelijke ecosysteem op het eiland. De acteur wil er ook een onderzoeksstation voor ecologische studies huisvesten en er workshops en conferenties over klimaatverandering organiseren.

Leonardo zal je er vast niet zien, dus droom maar vast even weg bij dit plaatje van het eco resort…

eco hotel belize

Ga jij binnenkort naar Belize? Lees dan deze 11 gave excursies in Midden-Amerika.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!