de ware op vakantie

Liefde en seks op reis

De online reiscommunity WaarBenJij.nu heeft reizigers naar hun ervaringen met verliefdheid, relaties, vreemdgaan en onveilige seks op reis gevraagd. Zo wordt 80% van de reizigers verliefd en heeft 26% onveilige seks.

Uit het onderzoek, dat is gehouden onder 16.089 Nederlandse respondenten, blijkt verder dat van die verliefde 80% meer dan de helft een relatie kreeg tijdens de reis. Twee derde heeft seksueel contact gehad en 15% heeft spijt daar spijt van.

Verliefdheid & relaties

Het merendeel van de respondenten op WaarBenJij.nu is vrouw (90,8%) en is op reis geweest naar Australië (24,2%). Turkije en de Verenigde Staten nemen respectievelijk de tweede en derde plaats in beslag. Ruim 80,7% van de reizigers hield contact na de reis. Ruim een kwart van de ondervraagden heeft momenteel nog steeds een relatie met iemand die ze op reis hebben ontmoet.

Seksueel contact op reis

Twee derde van de ondervraagden geeft aan seksueel contact te hebben gehad op reis. De meeste reizigers (33,3%) hebben tijdens hun reis met één ander persoon seksueel contact gehad. 4,2 % van de respondenten geeft aan in totaal met twee personen tijdens hun reis het bed te hebben gedeeld en 11,7% heeft seksueel contact gehad met drie personen. Het percentage reizigers dat op reis met vier personen of meer naar bed is geweest bedraagt 7,6%.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!