de ware op vakantie

Liefde en seks op reis

De online reiscommunity WaarBenJij.nu heeft reizigers naar hun ervaringen met verliefdheid, relaties, vreemdgaan en onveilige seks op reis gevraagd. Zo wordt 80% van de reizigers verliefd en heeft 26% onveilige seks.

Uit het onderzoek, dat is gehouden onder 16.089 Nederlandse respondenten, blijkt verder dat van die verliefde 80% meer dan de helft een relatie kreeg tijdens de reis. Twee derde heeft seksueel contact gehad en 15% heeft spijt daar spijt van.

Verliefdheid & relaties

Het merendeel van de respondenten op WaarBenJij.nu is vrouw (90,8%) en is op reis geweest naar Australië (24,2%). Turkije en de Verenigde Staten nemen respectievelijk de tweede en derde plaats in beslag. Ruim 80,7% van de reizigers hield contact na de reis. Ruim een kwart van de ondervraagden heeft momenteel nog steeds een relatie met iemand die ze op reis hebben ontmoet.

Seksueel contact op reis

Twee derde van de ondervraagden geeft aan seksueel contact te hebben gehad op reis. De meeste reizigers (33,3%) hebben tijdens hun reis met één ander persoon seksueel contact gehad. 4,2 % van de respondenten geeft aan in totaal met twee personen tijdens hun reis het bed te hebben gedeeld en 11,7% heeft seksueel contact gehad met drie personen. Het percentage reizigers dat op reis met vier personen of meer naar bed is geweest bedraagt 7,6%.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Zo geniet je meer van je vakantie

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!