stadsgidsen louis vuitton

Lois Vuitton gidst je door 25 wereldsteden

Bij Louis Vuitton maken ze niet alleen reistassen, sinds 1998 gooit het luxemerk zich ook op stadsgidsen. Die zijn nu ook in app-vorm verkrijgbaar, zij het enkel voor wie over een Apple-product beschikt. In de gids vind je telkens enkele eigenzinnige keuzes terug die gratis beschikbaar zijn. Wie het volledige pakket wilt, moet daar per stad wel tien euro voor neertellen.

500 tips

Ongeveer vijfhonderd tips heeft Louis Vuitton telkens voor je in petto, gaande van de hipste bars, restaurants, hotels en galerijen tot natuurlijk ook de leukste shops. Naar het imago van het luxemerk zijn de meeste adresjes vooral voor mensen met een goedgevulde portemonnee, maar je kunt er ook enkele leuke ontdekkingen doen waarvoor je minder diep in de buidel moet tasten.

Wandelingen

Zo zijn er per stad enkele wandelingen uitgestippeld, vind je de verschillende stadsdelen terug op een overzichtelijk kaartje en als je maar 24 uur de tijd hebt loodsen ze je langs de meest essentiële plekjes. Telkens komt ook een bekende gast aan het woord die vertelt over zijn band met de stad en waar hij of zij het liefst uithangt. In de Parijse editie is het toparchitect Frank Gehry die zijn licht op de stad mag laten schijnen.

25 wereldsteden

In de app zijn 25 wereldsteden beschikbaar. Wie graag eens de app wil uitproberen en binnenkort naar Parijs gaat, kan toevallig nog tot eind dit jaar die gratis stadsgids downloaden. Wie liever een papieren versie in handen heeft, kan de stadsgidsen ook via de website van Louis Vuitton bestellen, maar dan moet je wel op ongeveer 35 euro per editie rekenen.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!