stadsgidsen louis vuitton

Lois Vuitton gidst je door 25 wereldsteden

Bij Louis Vuitton maken ze niet alleen reistassen, sinds 1998 gooit het luxemerk zich ook op stadsgidsen. Die zijn nu ook in app-vorm verkrijgbaar, zij het enkel voor wie over een Apple-product beschikt. In de gids vind je telkens enkele eigenzinnige keuzes terug die gratis beschikbaar zijn. Wie het volledige pakket wilt, moet daar per stad wel tien euro voor neertellen.

500 tips

Ongeveer vijfhonderd tips heeft Louis Vuitton telkens voor je in petto, gaande van de hipste bars, restaurants, hotels en galerijen tot natuurlijk ook de leukste shops. Naar het imago van het luxemerk zijn de meeste adresjes vooral voor mensen met een goedgevulde portemonnee, maar je kunt er ook enkele leuke ontdekkingen doen waarvoor je minder diep in de buidel moet tasten.

Wandelingen

Zo zijn er per stad enkele wandelingen uitgestippeld, vind je de verschillende stadsdelen terug op een overzichtelijk kaartje en als je maar 24 uur de tijd hebt loodsen ze je langs de meest essentiële plekjes. Telkens komt ook een bekende gast aan het woord die vertelt over zijn band met de stad en waar hij of zij het liefst uithangt. In de Parijse editie is het toparchitect Frank Gehry die zijn licht op de stad mag laten schijnen.

25 wereldsteden

In de app zijn 25 wereldsteden beschikbaar. Wie graag eens de app wil uitproberen en binnenkort naar Parijs gaat, kan toevallig nog tot eind dit jaar die gratis stadsgids downloaden. Wie liever een papieren versie in handen heeft, kan de stadsgidsen ook via de website van Louis Vuitton bestellen, maar dan moet je wel op ongeveer 35 euro per editie rekenen.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!