Londen vakantie

Londen populairste bestemming met oud & nieuw

Vier jij dit jaar oud & nieuw in het buitenland? Dan is de kans groot dat je in Londen zit want deze stad staat met stip op nummer 1 als bestemming om de jaarwisseling te vieren. Dit blijkt uit cijfers van Trivago.com, waar de prijzen van meer dan 900.000 hotels worden vergeleken op meer dan 250 boekingssites.

Londen

Londen wordt tijdens de jaarwisseling van alle hotelbestemming het meest bezocht onder Nederlanders. Uit de ervaringen op Reisgraag.nl blijkt waarom Londen zo geliefd is en gemiddeld een 8,4 scoort: het heeft volgens de recensies voor iedereen wat te bieden. De stad wordt onder meer geprezen om de vele horecagelegenheden, parken, musea, bezienswaardigheden, attracties en duidelijke metrolijnen.

Parijs

De Franse hoofdstad Parijs staat op nummer twee van de lijst. Parijs is, ondanks de recente gebeurtenissen, ook de op een na meest gezochte bestemming voor oud en nieuw.

Antwerpen

Berlijn en Antwerpen nemen plaats drie en vier in. Binnen Nederland zelf is Amsterdam de meest gezochte bestemming. Ook Rotterdam, Scheveningen en Maastricht zijn ook populair; deze steden eindigen op plek zeven, twaalf en vijftien.

Amsterdam is ook zeer populair als bestemming voor andere Europeanen. De hoofdstad is na Londen, Parijs en Berlijn, de populairste Europese stad om het nieuwe jaar in te luiden.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!