Londen vakantie

Londen populairste bestemming met oud & nieuw

Vier jij dit jaar oud & nieuw in het buitenland? Dan is de kans groot dat je in Londen zit want deze stad staat met stip op nummer 1 als bestemming om de jaarwisseling te vieren. Dit blijkt uit cijfers van Trivago.com, waar de prijzen van meer dan 900.000 hotels worden vergeleken op meer dan 250 boekingssites.

Londen

Londen wordt tijdens de jaarwisseling van alle hotelbestemming het meest bezocht onder Nederlanders. Uit de ervaringen op Reisgraag.nl blijkt waarom Londen zo geliefd is en gemiddeld een 8,4 scoort: het heeft volgens de recensies voor iedereen wat te bieden. De stad wordt onder meer geprezen om de vele horecagelegenheden, parken, musea, bezienswaardigheden, attracties en duidelijke metrolijnen.

Parijs

De Franse hoofdstad Parijs staat op nummer twee van de lijst. Parijs is, ondanks de recente gebeurtenissen, ook de op een na meest gezochte bestemming voor oud en nieuw.

Antwerpen

Berlijn en Antwerpen nemen plaats drie en vier in. Binnen Nederland zelf is Amsterdam de meest gezochte bestemming. Ook Rotterdam, Scheveningen en Maastricht zijn ook populair; deze steden eindigen op plek zeven, twaalf en vijftien.

Amsterdam is ook zeer populair als bestemming voor andere Europeanen. De hoofdstad is na Londen, Parijs en Berlijn, de populairste Europese stad om het nieuwe jaar in te luiden.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffer inpakken verrassingsreis
By - ·
10 december 2021

Weekendje weg: wat neem je mee?

Praag vakantie
By Monique ·
7 december 2021

Praag beste bestemming in december

Praag is de beste bestemming om in december een bezoekje te brengen. De hoofdstad van Tsjechië wordt gevolgd door Parijs, Berlijn en Oberhausen.
Londen vakantie
By Monique ·
24 december 2021

Londen populairste bestemming met oud & nieuw

Vier jij dit jaar oud & nieuw in het buitenland? Dan is de kans groot dat je in Londen zit want deze stad staat met stip op nummer 1 als bestemming om de jaarwisseling te vieren.
halloween hotelbestemmingen
By Monique ·
29 oktober 2021

De griezeligste bestemmingen voor Halloween

Spookverhalen maken deel uit van de rijke historie van een aantal van ’s werelds grootste steden. Wil je een sensationele Halloween dit jaar? Nu het enge feest nadert, zijn de gruwelijke bestemmingen zoals spookhotels, ondergrondse passages en verlaten panden extra spannend.
singlereis japan
By Monique ·
16 november 2021

Veelzijdige singlereis: Japan

Japan zal je elk moment verbazen, niets is wat het lijkt. Een reis door ‘het land van de rijzende zon’ is een reis vol contrasten, afwisseling en een kennismaking met eigentijdse wereldsteden, oude heiligdommen en een overweldigende natuur.
inpak tips backpack
By Monique ·
26 november 2021

Backpacken op avontuur: 11 inpak tips

Ben jij klaar voor je eerste avontuur? Ga je een verre reis naar een bijzondere bestemming maken? Dan is een goed ingepakte rugzak een must. Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een handig lijstje voor je samengesteld.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!