Londen vakantie

Londen populairste buitenlandse bestemming in 2014

Het afgelopen jaar was Londen de best bezochte buitenlandse hotelbestemming onder Nederlandse reizigers. Dit blijkt uit gegevens van de vooraanstaande boekingswebsite Hotels.com. In de lijst met twintig best bezochte bestemmingen volgen New York en Parijs op plaats twee en drie.

Londen en Parijs

Londen doet het bijzonder goed de afgelopen jaren. Ook vorig jaar eindige de Britse hoofdstad op nummer 1. New York en Parijs behoren ook al jaren tot de drie best bezochte buitenlandse bestemmingen door Nederlandse reizigers op Hotels.com.

In 2014 waren Europese steden het populairst onder Nederlandse hotelgasten. De lijst met de twintig best bezochte bestemmingen van Hotels.com bevat twaalf Europese steden en vijf Amerikaanse.

Nieuwkomer

Nieuwkomer dit jaar op de lijst is het Spaanse eiland Mallorca (20). Dit ging ten koste van Madrid, die dit jaar net buiten de top 20 valt. De grootste stijger afgelopen jaar was het Indonesische eiland Bali. Waar Bali vorig jaar nog op plaats 20 stond, is het eiland nu opgeklommen naar plaats 6.

Hotels.com: best bezochte buitenlandse hotelbestemmingen door Nederlandse reizigers in 2014

Londen (Verenigd Koninkrijk)

New York (Verenigde Staten)

Parijs (Frankrijk)

Berlijn (Duitsland)

Barcelona (Spanje)

Bali (Indonesië)

Las Vegas (Verenigde Staten)

Istanbul (Turkije)

Rome (Italië

Antwerpen (België)

Praag (Tsjechië)

Brussel (België))

Bangkok (Thailand)

Dubai (Verenigde Arabische Emiraten)

Orlando (Verenigde Staten)

Keulen (Duitsland)

Düsseldorf (Duitsland)

San Francisco (Verenigde Staten)

Los Angeles (Verenigde Staten)

Mallorca (Spanje)

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!