luchthaven los angeles

Luchthaven Los Angeles krijgt terminal voor celebrities

Op de luchthaven van Los Angeles staan celebrities binnenkort in 60 stappen van hun limousine op het vliegtuig. In plaats van de 2.200 passen die ‘gewone’ reizigers afleggen, zullen filmsterren, beroemde sporters en rijke zakenmensen een shortcut nemen via een speciale terminal.

Terminal voor beroemdheden

De internationale luchthaven LAX in Los Angeles heeft toestemming gekregen om een exclusieve terminal te bouwen voor beroemdheden. Op die manier ontglippen ze aan paparazzi, cameraploegen en betogers. Ook zal er een aparte veiligheids- en grenscontrole worden voorzien. In de aparte lounges kunnen de speciale gasten genieten van aangepaste catering tot het tijd is om naar hun eersteklasseplaatsen gebracht te worden.

Prijskaartje

Volgens de uitbaters van LAX is het gebruik van een aparte terminal aanzienlijk goedkoper dan de huur van een privé-vliegtuig. Bovendien voorspellen ze dat de terminal in zijn eerste jaar na gebruik 3,7 miljoen dollar (3,4 miljoen euro) zal opbrengen. Dat is niet verwonderlijk gezien het prijskaartje: wie wil profiteren van de VIP-dienst, zal tussen de 1.500 en 1.800 dollar (1.400 en 1.700 euro) per trip neertellen.

Eerste ‘celeb terminal’

De eerste celebrity-terminal in de Verenigde Staten gaat binnen de zes maanden in gebruik. Op de Britse luchthaven Heathrow bestaat al langer een dergelijke aparte suite: sinds 2008 moet de koninklijke familie de Windsor Suite delen met welgestelde gasten. Daar kost de extra privacy zo’n 2.000 pond (2.860 euro).

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Londen vakantie
By Monique ·
24 december 2021

Londen populairste bestemming met oud & nieuw

Vier jij dit jaar oud & nieuw in het buitenland? Dan is de kans groot dat je in Londen zit want deze stad staat met stip op nummer 1 als bestemming om de jaarwisseling te vieren.
koffer inpakken verrassingsreis
By - ·
10 december 2021

Weekendje weg: wat neem je mee?

dierentuin europa
By Monique ·
30 november 2021

De leukste 10 dierentuinen van Europa

Ben je dol op exotische en wilde dieren maar heb je niet het budget om heel de wereld rond te reizen om ze in levenden lijve te aanschouwen? Dan is een bezoekje aan een mooie dierentuin een prima alternatief.
inpak tips backpack
By Monique ·
26 november 2021

Backpacken op avontuur: 11 inpak tips

Ben jij klaar voor je eerste avontuur? Ga je een verre reis naar een bijzondere bestemming maken? Dan is een goed ingepakte rugzak een must. Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een handig lijstje voor je samengesteld.
tips auto vakantie check
By Francien ·
12 november 2021

Met de auto op reis: doe de autovakantiecheck

Heb je een leuk weekend geboekt om singles van jouw leeftijd te leren kennen in de Ardennen of ga je binnenkort op wintersport naar het prachtige Oostenrijk of Italië, de kans groot dat je de auto inpakt en vertrekt!
singlereis japan
By Monique ·
16 november 2021

Veelzijdige singlereis: Japan

Japan zal je elk moment verbazen, niets is wat het lijkt. Een reis door ‘het land van de rijzende zon’ is een reis vol contrasten, afwisseling en een kennismaking met eigentijdse wereldsteden, oude heiligdommen en een overweldigende natuur.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!