luchthaven los angeles

Luchthaven Los Angeles krijgt terminal voor celebrities

Op de luchthaven van Los Angeles staan celebrities binnenkort in 60 stappen van hun limousine op het vliegtuig. In plaats van de 2.200 passen die ‘gewone’ reizigers afleggen, zullen filmsterren, beroemde sporters en rijke zakenmensen een shortcut nemen via een speciale terminal.

Terminal voor beroemdheden

De internationale luchthaven LAX in Los Angeles heeft toestemming gekregen om een exclusieve terminal te bouwen voor beroemdheden. Op die manier ontglippen ze aan paparazzi, cameraploegen en betogers. Ook zal er een aparte veiligheids- en grenscontrole worden voorzien. In de aparte lounges kunnen de speciale gasten genieten van aangepaste catering tot het tijd is om naar hun eersteklasseplaatsen gebracht te worden.

Prijskaartje

Volgens de uitbaters van LAX is het gebruik van een aparte terminal aanzienlijk goedkoper dan de huur van een privé-vliegtuig. Bovendien voorspellen ze dat de terminal in zijn eerste jaar na gebruik 3,7 miljoen dollar (3,4 miljoen euro) zal opbrengen. Dat is niet verwonderlijk gezien het prijskaartje: wie wil profiteren van de VIP-dienst, zal tussen de 1.500 en 1.800 dollar (1.400 en 1.700 euro) per trip neertellen.

Eerste ‘celeb terminal’

De eerste celebrity-terminal in de Verenigde Staten gaat binnen de zes maanden in gebruik. Op de Britse luchthaven Heathrow bestaat al langer een dergelijke aparte suite: sinds 2008 moet de koninklijke familie de Windsor Suite delen met welgestelde gasten. Daar kost de extra privacy zo’n 2.000 pond (2.860 euro).

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
weekendje weg singles
By Margret ·
20 juli 2021

Waar vind je singles in Londen, Parijs en Brussel?

Woon je in Parijs, Brussel of Londen of ben je er voor een vakantie of stedentrip? En kijk je er naar uit een leuke man of vrouw te ontmoeten? Dan is het in ieder geval handig om je naar die plaatsen te begeven waar anderen zich ook bevinden.
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!