college verenigde staten

Maak de Amerikaanse cultuur van dichtbij mee: ga studeren in Amerika

Heb je altijd al graag iets van de wereld willen zien en je Engels willen verbeteren? Wil je de Amerikaanse cultuur eens van heel dichtbij ontdekken en meemaken? Dan kun je gaan studeren in Amerika. Of je nu net van de middelbare school afkomt of een jaar er tussenuit wilt: in de Verenigde Staten studeren kan op veel verschillende manieren. Ga bijvoorbeeld naar een High school in Amerika, doe mee aan een uitwisseling in Amerika of volg een taalcursus. Kies je voor het bruisende New York of voor de westkust? Je ontdekt de Verenigde Staten op een hele nieuwe manier als je er gaat studeren.

Uitwisseling Amerika


Wanneer je in Amerika studeert, ontmoet je mensen van over de hele wereld en krijg je de kans om de Engelse taal nog beter onder de knie te krijgen. Iedere staat van Amerika is weer heel anders en daardoor juist ook interessant om te ontdekken. Ga je naar Boston? Of naar Miami? Of kies je voor San Francisco? Een van de bekendste manier om in de Verenigde Staten te gaan studeren, is door naar een High school in Amerika te gaan. Een uitwisselingsjaar om echt op te gaan in de Amerikaanse cultuur.

High school Amerika


Dompel jezelf onder in de schoolcultuur van de Verenigde Staten tijdens een High school- periode en verblijf bij een echt Amerikaans gastgezin dat je de cultuur van het land laat zien. Een jaar lang in een ander land wonen en studeren is bijvoorbeeld  werk je veel in projecten. Naast de activiteiten op school, zijn er ook veel mogelijkheden buiten de lesuren om. Zo kun je gaan cheerleaden, je aansluiten bij de fotoclub, in een schoolorkest spelen of bij het debatteam gaan. Bij de High school-ervaring is je gastgezin van groot belang, van meedoen met familieactiviteiten tot aan Halloween en Kerstmis vieren: in Amerika kan het.

College in Amerika


Naast een High school in Amerika zijn er nog meer manieren om college in Amerika te volgen. Zo is het mogelijk om een taalcursus te nemen in Boston, New York of Chicago en kun je er tegelijkertijd genieten van de natuur en cultuur. Maak bijvoorbeeld een trektocht langs de Grand Canyon of ga naar Honolulu op Hawaii. Dat maakt studeren toch een stuk aangenamer! Studeren in Amerika maakt dat je een nieuwe cultuur leert kennen, je taalvaardigheid verbetert er en je doet nieuwe contacten op.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie
By Scott ·
22 februari 2024

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland
By Scott ·
22 februari 2024

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!