college verenigde staten

Maak de Amerikaanse cultuur van dichtbij mee: ga studeren in Amerika

Heb je altijd al graag iets van de wereld willen zien en je Engels willen verbeteren? Wil je de Amerikaanse cultuur eens van heel dichtbij ontdekken en meemaken? Dan kun je gaan studeren in Amerika. Of je nu net van de middelbare school afkomt of een jaar er tussenuit wilt: in de Verenigde Staten studeren kan op veel verschillende manieren. Ga bijvoorbeeld naar een High school in Amerika, doe mee aan een uitwisseling in Amerika of volg een taalcursus. Kies je voor het bruisende New York of voor de westkust? Je ontdekt de Verenigde Staten op een hele nieuwe manier als je er gaat studeren.

Uitwisseling Amerika


Wanneer je in Amerika studeert, ontmoet je mensen van over de hele wereld en krijg je de kans om de Engelse taal nog beter onder de knie te krijgen. Iedere staat van Amerika is weer heel anders en daardoor juist ook interessant om te ontdekken. Ga je naar Boston? Of naar Miami? Of kies je voor San Francisco? Een van de bekendste manier om in de Verenigde Staten te gaan studeren, is door naar een High school in Amerika te gaan. Een uitwisselingsjaar om echt op te gaan in de Amerikaanse cultuur.

High school Amerika


Dompel jezelf onder in de schoolcultuur van de Verenigde Staten tijdens een High school- periode en verblijf bij een echt Amerikaans gastgezin dat je de cultuur van het land laat zien. Een jaar lang in een ander land wonen en studeren is bijvoorbeeld  werk je veel in projecten. Naast de activiteiten op school, zijn er ook veel mogelijkheden buiten de lesuren om. Zo kun je gaan cheerleaden, je aansluiten bij de fotoclub, in een schoolorkest spelen of bij het debatteam gaan. Bij de High school-ervaring is je gastgezin van groot belang, van meedoen met familieactiviteiten tot aan Halloween en Kerstmis vieren: in Amerika kan het.

College in Amerika


Naast een High school in Amerika zijn er nog meer manieren om college in Amerika te volgen. Zo is het mogelijk om een taalcursus te nemen in Boston, New York of Chicago en kun je er tegelijkertijd genieten van de natuur en cultuur. Maak bijvoorbeeld een trektocht langs de Grand Canyon of ga naar Honolulu op Hawaii. Dat maakt studeren toch een stuk aangenamer! Studeren in Amerika maakt dat je een nieuwe cultuur leert kennen, je taalvaardigheid verbetert er en je doet nieuwe contacten op.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!