naaktfoto strafbaar maleisie

Maleisië op zoek naar toeristen om naaktfoto’s

Hou je van lekker in je blootje recreëren op vakantie? Dan raden we je niet aan om naar Maleisië te gaan. En als je daar toch heen wilt, laat jezelf dan niet naakt op de foto zetten! De Maleisische autoriteiten zijn op zoek naar verscheidene Chinese toeristen die op een strand van het eiland Borneo naaktfoto’s zouden hebben gemaakt. De politie kwam de toeristen op het spoor door foto’s op Facebook.

Vier blote toeristen

Op een van de foto’s staan vier personen in hun blootje. Op een andere foto zijn vier vrouwen te zien die met hun rug naar de camera staan te zwaaien met hun bikinitops. De beelden zijn hoogstwaarschijnlijk geschoten in Semporna, in het oosten van Maleisisch Borneo. Interpol en de Maleisische Dienst Vreemdelingenzaken zijn gevraagd te helpen bij de zoektocht naar de toeristen.

Streng beleid naaktfoto’s

Maleisië staat erom bekend streng te zijn als het gaat om het maken van naaktfoto’s. In juni werden vier toeristen, onder wie een Nederlander, veroordeeld tot drie dagen gevangenisstraf en het betalen van een boete nadat ze zich naakt hadden laten vastleggen op de berg Kinabalu, eveneens op het Maleisische deel van Borneo.

Weten waar je zonder problemen naakt op vakantie kunt rond hobbelen, lees veder.. 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!