vakantie relatie seks

Meer seks op vakantie dan thuis

Het geldt vast niet voor de single reiziger… maar 74 procent van de Nederlanders heeft op vakantie meer seks dan thuis. Dat blijkt uit een enquête van het Radio 10 programma Tim in de Morgen onder 1.238 mensen.

Seks in de caravan

Vooral mensen die met de caravan gaan schroeven het aantal vrijpartijen op vakantie op. Van hen geeft 90 procent aan dan vaker seks te hebben dan thuis. Maar ook vakantiegangers die in een hotel (74 procent) of appartement (81 procent) verblijven doen vaker aan seks.

Met gezin, minder seks op vakantie

Van de Nederlanders die wel vakantie hebben, maar niet weggaan, heeft 54 procent alsnog meer seks dan normaal. Als mensen met het hele gezin gaan kamperen, daalt het aantal vrij-momenten juist. 80 procent van de stellen heeft dan minder seks dan thuis.

Prikkels

Volgens seksuoloog Astrid Kremers hebben mensen op vakantie meer tijd voor elkaar. “Ook vallen remmende factoren weg en word je op vakantie sneller geprikkeld door schaars geklede mensen en mooie gebruinde lichamen. Het is opvallend dat de caravan zo’n populaire plek is. Meestal geldt dat de kans op een wilde nacht groter wordt naarmate er meer privacy is.”

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!