airbnb haaien overnachten

Met Airbnb gratis slapen tussen de haaien

Ben je wel in voor een leuk avontuur? Dol op de onderwaterwereld en niet bang aangelegd? Dan is dit tripje je echt op het lijf geschreven: slapen tussen een stuk of dertig haaien! Via Airbnb kan het zelfs gratis. Kandidaten kunnen zich tot 3 april inschrijven.

3 x gratis overnachten voor 2

Airbnb biedt drie duo’s een gratis overnachting aan in een haaienaquarium in Parijs. Deze slaapkamer bevindt zich tien meter onder de grond. Dankzij een glazen wand heb je een 360 graden zicht op de tank met 35 haaien. Dus…. klim in de pc, mail, bel of app je beste vriend(in) die uiteraard net zo avontuurlijk is als jij en meld je aan!

Onderwater tour haaien

Voor het slapen gaan krijgen de winnaars een tour van onderwaterfotograaf en haaifanaat Fred Buyle. Hij laat zien hoe de dieren leven, waarom ze zo belangrijk zijn en waarom men een verkeerd beeld heeft van hen.

Geen Jaws kijken enzo..

Net als in elk ander hotel, gelden er in het aquarium ook enkele regels. Zo mag je geen selfies in het donker maken, zijn slaapwandelen of –zwemmen verboden, kijk je vooraf beter niet naar ‘Jaws’-films en moet je je hoofd, armen en voeten altijd binnen de slaapkamer houden. Juist ja…

Inschrijven

Geïnteresseerden moeten zich per twee inschrijven, ouder zijn dan 18 jaar en samen niet meer wegen dat 190 kilogram. Om deel te nemen moet je een in een brief van 50 tot 550 woorden uitleggen waarom jij geselecteerd moet worden. Opschieten geblazen dus!

haaien-slapen

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!