airbnb haaien overnachten

Met Airbnb gratis slapen tussen de haaien

Ben je wel in voor een leuk avontuur? Dol op de onderwaterwereld en niet bang aangelegd? Dan is dit tripje je echt op het lijf geschreven: slapen tussen een stuk of dertig haaien! Via Airbnb kan het zelfs gratis. Kandidaten kunnen zich tot 3 april inschrijven.

3 x gratis overnachten voor 2

Airbnb biedt drie duo’s een gratis overnachting aan in een haaienaquarium in Parijs. Deze slaapkamer bevindt zich tien meter onder de grond. Dankzij een glazen wand heb je een 360 graden zicht op de tank met 35 haaien. Dus…. klim in de pc, mail, bel of app je beste vriend(in) die uiteraard net zo avontuurlijk is als jij en meld je aan!

Onderwater tour haaien

Voor het slapen gaan krijgen de winnaars een tour van onderwaterfotograaf en haaifanaat Fred Buyle. Hij laat zien hoe de dieren leven, waarom ze zo belangrijk zijn en waarom men een verkeerd beeld heeft van hen.

Geen Jaws kijken enzo..

Net als in elk ander hotel, gelden er in het aquarium ook enkele regels. Zo mag je geen selfies in het donker maken, zijn slaapwandelen of –zwemmen verboden, kijk je vooraf beter niet naar ‘Jaws’-films en moet je je hoofd, armen en voeten altijd binnen de slaapkamer houden. Juist ja…

Inschrijven

Geïnteresseerden moeten zich per twee inschrijven, ouder zijn dan 18 jaar en samen niet meer wegen dat 190 kilogram. Om deel te nemen moet je een in een brief van 50 tot 550 woorden uitleggen waarom jij geselecteerd moet worden. Opschieten geblazen dus!

haaien-slapen

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!