lastminute zonvakanties

Met deze 3 tips breng je je vakantie met gemak door

Vakantie is een tijd om lekker tot rust te komen. Helemaal niets doen is natuurlijk wel even fijn, maar al snel wil je toch wel weer ergens mee bezig zijn. Het is dan in ieder geval goed om een idee te hebben van wat er allemaal mogelijk is. Je kunt de tijd bijvoorbeeld gebruiken om een aantal klussen in huis te doen. De zaken waar je de tijd voor moet nemen en die dus altijd blijven liggen, kan je mooi in je vakantie oplossen. Zoals de volgende klussen.

1 De messen scherp maken

Een goede klus die je kan aanpakken wanneer je ruimschoots de tijd hebt, is het slijpen van de messen die je in de keuken gebruikt. Wanneer je ze vaak nodig hebt, zullen ze langzaam maar zeker bot worden. Dat maakt het gebruik minder makkelijk. Met een elektrische messenslijper kan je zorgen dat ze weer perfect bruikbaar zijn. Natuurlijk is dit wel een heel precies werk. Daarom is het slim om er de tijd voor te nemen en de messen rustig één voor één onder handen te nemen. Het is ook nog eens heel ontspannend werk.

2 Een kamer opknappen

Het hele huis aanpakken in één keer is misschien wat teveel van het goede. De vakantie is echter wel heel geschikt om één van de kamers in huis op te knappen. Denk eens aan de kamers van de kinderen. Passen die nu nog wel bij de leeftijd die ze inmiddels bereikt hebben? Misschien wordt het wel tijd om ze eens een stoere make-over te geven. Daar heb je wel wat tijd voor nodig, dus de vakantie is het perfecte moment om alles voor elkaar te krijgen. Begin wel al voor je vakantie met het voorbereiden.

3 Ophangen, aansluiten en meer

Er zijn door het jaar heen allerlei kleine klusjes die gedaan moeten worden, maar waar je eigenlijk niet aan toe komt. Het ophangen van die nieuwe kapstok of die plank in de keuken. Het aansluiten van een apparaat dat gerepareerd is. Het afwerken van de plinten. Al dit soort klussen moet je eigenlijk gewoon in één keer op een hoop vegen en achter elkaar aanpakken wanneer je er lekker in zit. Wat is daar nu een betere tijd voor dan je vakantie? Alle reden om dus even een lijstje op te stellen van belangrijke klussen.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!