singlevakanties avontuur

Met deze singlereizen sportief de lente in

Ben jij een lekker sportief type? Geniet je van de frisse buitenlucht, wandelen, fietsen, duiken, zeilen of liever avontuurlijk raften? Dikke kans dat jij je vakantie ook graag op sportieve wijze doorbrengt. Single? Geen probleem, want er zijn heel veel leuke sportieve singlereizen te vinden, kijk maar!

Vakantie met sportieve singles

Lekker vakantieplannen maken deze lente maar is twee weken zon, zee en strand iets waar jij het echt Spaans benauwd van krijgt? Geen nood, want ook voor de sportieve single zijn er heel veel leuke vakanties te vinden. Want het is natuurlijk veel leuker om met andere singles te genieten van die pitte tocht op de mountainbike, of net als jij ook lyrisch worden van een schitterend duikgebied. Samen met gelijkgestemden op vakantie gaan biedt gegarandeerd meer vakantiepret. Maar wat is er op sportief reisgebied zoal te vinden voor de actieve single?

Waterratten

Dol op de wondere onderwaterwereld en is een goed samengesteld reisgezelschap voor jou een must? Kijk dan eens bij DiveVibes, onderdeel van VillaVibes. Ze organiseren hele gave duikreizen voor singles met een HBO/WO opleiding. Liever op dan onder water? Dan zijn de zeilvakanties van Amorgos de moeite van het bekijken waard! Ook als je niet kunt zeilen maar het wel dolgraag onder de knie wilt krijgen dan kun je hier een zeilvakantie boeken.

Sportief en actief

Op zoek naar een lekkere actieve vakantie waarbij je in een kleine, zorgvuldig samengestelde groep een heus avontuur gaat beleven? Dan zijn de reizen van noSun het bekijken waard. Kajakken in Zuid Engeland of liever raften in Noorwegen? Ben je nog nooit met een singlereis mee geweest en wil je graag een korte break? Dat kan tijdens een korte vakantie naar de Ardennen. En ook daar ben je lekker sportief bezig!

Wandelen & Fietsen

Als buitenmens geniet jij juist intens van de omgeving. Niet vanachter je autoraampje, nee lekker aan de wandel of op de fiets! SNP reizen heeft een enorm aanbod van wandelvakanties. Dichtbij in de Benelux of Europa natuurlijk, maar ook in verre exotische oorden. Met verschillende programma’s voor beginners en gevorderden is er vast een reis te vinden die bij jouw wensen past! Ook Aktiva Tours heeft verschillende aantrekkelijke korte en langere sportieve reizen voor singles. Liever wandelen op de golfbaan terwijl je een rondje maakt? Dan is Flight4You de reisaanbieder voor jou!

Alle genoemde aanbieders van sportieve singlereizen vind je hier!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!