rondreis singles Amerika

Met Koning Aap, Shoestring en YourWay2GO reis je CO2-positief!

Alleen thuisblijven is duurzamer. Met deze slogan claimen Koning Aap, Shoestring en YourWay2GO de duurzaamste reisorganisaties van Nederland en België te zijn. “Natuurlijk is thuisblijven het beste voor onze planeet, maar wil je de wereld toch met eigen zintuigen ervaren, weet dan dat wij er alles aan doen om jouw duurzame impact te vergroten”, klinkt het.

CO2-positief

“Reizen met Koning Aap, Shoestring en YourWay2GO dat is reizen met een minimale klimaat impact en een maximale positieve impact op de lokale omgeving. Wij zijn de eerste reisorganisatie bij wie je CO2-positief reist. Wij compenseren 125% van de CO2 -uitstoot van jouw volledige reis. Reizigers die kiezen voor de minder vervuilende non-stop vlucht belonen wij met € 100,- korting p.p. Daarnaast werken we samen met duurzaam gecertificeerde lokale agenten, slaap of eet je op veel reizen een keer bij de plaatselijke bevolking thuis en steunen we samen met onze reizigers wereldwijd sociale projecten.” Aldus duurzaamheidscoördinator Klaartje Geerts.

Verantwoord reizen en klantgericht aanbod

“Als commercieel bedrijf moeten we continu de afweging maken tussen verantwoord reizen en een klantgericht aanbod. Wij streven naar gezonde winst voor zowel onze organisaties in Nederland en België als voor onze lokale partners wereldwijd. Onze rondreizen respecteren culturele tradities en dragen bij aan de lokale welvaart en ontwikkeling van bestemmingen. Wij willen nu en in de toekomst reizen blijven aanbieden zodat ook volgende generaties kunnen meegenieten van onze mooie wereld.”

We feel responsible

feelingresponsible.org is een overkoepelend platform voor onze drie merken waarop wij uitgebreid onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid toelichten. Hier staan o.a. onze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid vermeld. Deze zijn meetbaar en transparant en op te delen in drie categorieën: klimaat, lokaal en reisbegeleiders.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!