rondreis singles Amerika

Met Koning Aap, Shoestring en YourWay2GO reis je CO2-positief!

Alleen thuisblijven is duurzamer. Met deze slogan claimen Koning Aap, Shoestring en YourWay2GO de duurzaamste reisorganisaties van Nederland en België te zijn. “Natuurlijk is thuisblijven het beste voor onze planeet, maar wil je de wereld toch met eigen zintuigen ervaren, weet dan dat wij er alles aan doen om jouw duurzame impact te vergroten”, klinkt het.

CO2-positief

“Reizen met Koning Aap, Shoestring en YourWay2GO dat is reizen met een minimale klimaat impact en een maximale positieve impact op de lokale omgeving. Wij zijn de eerste reisorganisatie bij wie je CO2-positief reist. Wij compenseren 125% van de CO2 -uitstoot van jouw volledige reis. Reizigers die kiezen voor de minder vervuilende non-stop vlucht belonen wij met € 100,- korting p.p. Daarnaast werken we samen met duurzaam gecertificeerde lokale agenten, slaap of eet je op veel reizen een keer bij de plaatselijke bevolking thuis en steunen we samen met onze reizigers wereldwijd sociale projecten.” Aldus duurzaamheidscoördinator Klaartje Geerts.

Verantwoord reizen en klantgericht aanbod

“Als commercieel bedrijf moeten we continu de afweging maken tussen verantwoord reizen en een klantgericht aanbod. Wij streven naar gezonde winst voor zowel onze organisaties in Nederland en België als voor onze lokale partners wereldwijd. Onze rondreizen respecteren culturele tradities en dragen bij aan de lokale welvaart en ontwikkeling van bestemmingen. Wij willen nu en in de toekomst reizen blijven aanbieden zodat ook volgende generaties kunnen meegenieten van onze mooie wereld.”

We feel responsible

feelingresponsible.org is een overkoepelend platform voor onze drie merken waarop wij uitgebreid onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid toelichten. Hier staan o.a. onze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid vermeld. Deze zijn meetbaar en transparant en op te delen in drie categorieën: klimaat, lokaal en reisbegeleiders.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!