vakantie apps

Met korting naar de vakantiebeurs!

Wil je alvast wat inspiratie opdoen voor je volgende vakantiebestemming? Je vakantiekriebels voeden, proeven van al het moois dat er is op reisgebied? Ga dan naar in januari naar de vakantiebeurs, met korting!

Op de Vakantiebeurs in Utrecht kun je leuke ideeën voor volgende reizen opdoen. Je kan ook naar de Jaarbeurs komen om de komende vakantie daadwerkelijk te boeken. Je vindt er de meest uiteenlopende informatie, de laatste trends en je kan er veel zien én doen! Je spreekt er de locals of reisleiders die een bestemming zelf door-en-door kennen en je de echte geheime tips kunnen geven. Wat je bestemming ook wordt, je vertrekt beter vanaf de Vakantiebeurs! Van 14 t/m 18 januari is het weer zover.

Nieuw op de Vakantiebeurs

‘Je zou zweren dat je er al was’… dit keer kun je op de Vakantiebeurs nóg meer doen, zien, proeven en je volledig onderdompelen in andere culturen en grensverleggende activiteiten.

We kunnen nog niet alles verklappen, maar een klimmuur en een duikbassin zijn al besteld. Wandelen door de woestijn, op de Noordpool en in de jungle behoren deze editie van de Vakantiebeurs zeker tot de mogelijkheden. Ook komt er een Kooktheater waar je letterlijk een voorproefje krijgt van jouw droombestemming, wordt het Trein- & Vakantiepaviljoen uitgebreid met een bioscoop en helpen zelfstandige reisadviseurs je aan een persoonlijk reisadvies-op-maat.

Vakantiebeurs App

Drie weken voor de start van de beurs, kun je hier gratis de Vakantiebeurs App downloaden. Superhandig voor op de beurs, want in de app vind je de plattegrond, alle exposanten en het programma.

Korting op je toegangskaartje

Bankpas bij de hand? Klik  hier om je kaartjes met voordeel online te bestellen. Je kan voor de voordeelkaarten ook terecht bij een van de ANWB winkels.

Hiermee krijg je 4 euro korting op de reguliere toegangsprijs als je online kaartjes bestelt. In plaats van € 15,50 kost je kaartje dan € 11,50, mits je vóór 13 januari 2015 online je kaarten bestelt. Een bijkomend voordeel is dat je niet in een lange rij hoeft te staan, maar zó door de hekjes mag. Naast een korting van vier euro per toegangskaartje maak je ook nog eens kans op een reis naar het gastland Spanje! Alles onder de zon!!

Speciale kortingskaarten

De Vakantiebeurs vindt plaats van woensdag 14 tot en met zondag 18 januari 2015 van 10:00 tot 18:00 uur. Vrijdag 17 januari is de beurs geopend tot 21:00 uur, de Vakantiebeurs by Night.

Als je nou alleen ‘s middags kan, of denkt niet een hele dag nodig te hebben voor het ontdekken van je nieuwe vakantie, dan kan je een voordelige middagkaart kopen. Het kaartje kost 9 euro in de voorverkoop en 12 euro aan de kassa tijdens de beurs. Je mag de beurs dan bezoeken vanaf 14:00. Een kaartje voor vrijdagavond, geldig tussen 17:00 en 21:00 kost online 6 in plaats van 8 euro.

Proef de vakantiesfeer

Liefde voor een land gaat door de maag! Precies daarom is er dit jaar weer de Culinaire Route, waarbij je allerlei wereldhapjes en lokale drankjes kunt proeven. Bij je entreebewijs kan je zeven “gratis” wereldhapjes kopen, al kost dat je wel 7 euro. De zeven wereldse smaakmakers zijn pittige gehaktballetjes uit Curaçao, een wijnproeverij ‘Route de France’ en ook voor Duitsland, smakelijke boboti uit Zuid-Afrika, Ierse cheesecake… Spanje en Amerika hebben hun culinaire hoogstandjes nog niet verklapt… Zeven wereldse smaakmakers; proef ze allemaal!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

3x tips voor prachtige verre reizen!
By Scott ·
19 december 2023

3x tips voor prachtige verre reizen!

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland
By Scott ·
22 februari 2024

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie
By Scott ·
22 februari 2024

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie

Waarom is een wintersportverzekering noodzakelijk voor jouw vakantie?
By Scott ·
3 januari 2024

Waarom is een wintersportverzekering noodzakelijk voor jouw vakantie?

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!