Met Tiara Tours op avontuur in tropisch Vietnam

Tiara Tours, specialist in niet-alledaagse reizen, biedt individuele rondreizen naar Vietnam. Deze reis kan het gehele jaar geboekt worden, maar vooral het najaar (oktober/november) is een perfecte periode om deze tropische bestemming in zuidoost Azië te bezoeken.

Tiara Tours heeft een 19-daagse individuele Vietnam-rondreis samengesteld welke de absolute hoogtepunten van het land bezoekt. Vietnam biedt een overvloed aan bijzonderheden van overweldigende natuur en een vriendelijke bevolking tot het heerlijke lokale eten en een  interessante cultuur. De Franse koloniale architectuur, Boeddhistische pagodes en tempels & ruïnes uit de Cham-periode maken van een rondreis Vietnam een onvergetelijke ervaring!

Speciale aanbieding
Tót 15 september kan de rondreis “Vietnam van Noord naar Zuid” geboekt worden tegen de speciale aanbiedingsprijs van € 859,- per persoon (exclusief internationale vluchten).

Tevens ontvangt iedere boeker het interessante boekje “Te gast in Vietnam” (zolang de voorraad strekt), vol met levendige verhalen van auteurs die een speciale band met het land hebben. Dit boekje geeft een uitstekend inzicht in de levenswijze en omgangsvormen van de Vietnamezen en bevatten tot slot nuttige reistips.

Een ideale voorbereiding dus voor deze bijzondere reis.

Dus wees er snel bij en boek een individuele rondreis Vietnam bij Tiara Tours!

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Nederland | Airborne fietsvakantie
By Monique ·
11 maart 2022

Overnachten in een mooi hotel

8 daagse vliegvakantie naar Marina Corinthia Beach Resort in st. julians, malta
By Monique ·
13 april 2022

Geniet van de rust tijdens je bezoekje op Malta

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!