Milaan Weekend Singles

Hou het weekend van 30 maart 2012 maar alvast vrij in je agenda want dan reizen we met maximaal 12 singles af naar Milaan. Evenals andere jaren organiseren wij weer een zeer exclusieve stedentrip naar deze bruisende stad onder het mom ‘Spontaan naar Milaan’. Wil jij er ook bij zijn? Lees dan snel verder! 

Onze stedentrip is echt een pareltje, want behalve bijzonder compleet reis je met heuse Milaan kenners. We vliegen van vrijdag tot zondag heen en weer naar Milaan, de transfer naar het centrum is voor je geregeld en je verblijft in een 4**** hotel waar je geniet van een super-de-luxe ontbijtbuffet. Je krijgt een metrokaart voor het hele weekend, een rondleiding op de spectaculaire Dom en we laten je het stadscentrum zien. Ook een origineel Milanees aperitief zit bij de prijs inbegrepen. 

Info Weekend Reserveren
Het gehele weekend kost: 550 euro.

 

Allemaal Inbegrepen:
• **** Hotelovernachtingen inclusief uitgebreid ontbijt. Milaan Compleet
• Gebruik van alle hotelfaciliteiten zoals, koffie thee, en de minibar
• Retourvlucht (EIndhoven of Weeze – Milaan) incl. belastingen en toeslagen.
• Transfer van en naar luchthaven – Milaan Centrum
• Metrokaart dag 1 en 2, ook geldig voor bus en tram
• Plattegrond Milaan.
• Reisbegeleiding vanaf Eindhoven Airport en gedurende hele weekend
• Stadwandeling.
• Italiaans aperitief (incl. 1 wijn, cocktail + hapjes).
• Diner dag 1 en 2 (incl. wijn, koffie, water).
• Toegang tot de Dom van Milaan met lift.
• Tips voor dagtocht Milaan.
• Boeking en reserveringskosten.

Niet bij de reissom inbegrepen:

• Lunch
• Persoonlijke uitgaven/zakgeld.
• Drankjes.
• Optioneel een 1 persoonskamer (toeslag €100)
• Reisverzekering (zelf afsluiten)

Reisdetails:

Vertrek vrijdag 30 maart 2012 vanaf Eindhoven of Dusselforf Weeze (exacte info volgt t.z.t)

Terug zondag 1 april 2012 vanaf luchthaven Milaan Bergamo

Mannen en vrouwen zijn welkom, enige voorwaarde is dat je single bent

Leeftijd deelnemers lag vorige keren tussen de 30 en 45 jaar, dus dit is mooie leidraad.

Je deelt een tweepersoonskamer (mits anders geboekt) met iemand van hetzelfde geslacht. 

Boeken gaat als volgt: je mailt naar info@single2travel.nl o.v.v. reservering weekend Milaan. In jouw mail vermeldt je de volgende gegevens: Voor en achternaam, geboortedatum, adres en telefoonnummer(s). Je ontvangt van ons een bevestiging van jouw reservering met daarbij ook de nota voor het weekend. Jouw boeking is pas definitief als we de reissom hebben ontvangen.

Voor vertrek ontvang je van ons nog aanvullende info zoals wie jouw medereizigers zijn (handig ivm carpoolen) en de exacte vertrektijden, info over bagage en reistips.

Hoezo Spontaan naar Milaan?
Groep singles MilaanNa een paar keer met veel erg plezier Milaan te hebben bezocht werd het plan opgevat deze ervaringen te delen met anderen, met singles. Het eerste weekend Spontaan naar Milaan ging in 2008 van start. Hoewel heel enthousiast hadden we serieus knikkende knieën. Want zonder enige ervaring in de reisbranche en geen lidmaatschap bij de SGR vroegen we nogal wat van onze kersverse deelnemers. Ze moesten er maar op vertrouwen dat ze te maken hadden met een bonafide partij en dat er op het vliegveld echt iemand stond te wachten om ze naar Milaan te brengen en daar rond te leiden..

Gelukkig stonden wij er en bleek alle vrees voor niets. Sterker nog, men vond het juist bijzonder leuk om met een kleine, intieme groep op geheel onorthodoxe maar spontane wijze de stad en elkaar te leren kennen. Door al die positieve reacties smolt onze drempelvrees als sneeuw voor de zon en werd deze trip in 2009 met succes herhaald. In 2010 besloten we het een officieel karakter te geven en maakten we er een echt reislabel van. Dit bleek jammer genoeg niet te brengen wat we ervan hadden gehoopt.

Daarom zijn we anno 2011 weer terug bij het begin en dat voelt eigenlijk best lekker. Af en toe een mooi, kleinschalig maar exclusief weekend voor singles organiseren die net even wat anders willen, dat is en blijft gewoon ontzettend leuk. Geen standaardprogramma, reisbegeleiding met passie, kennis van gebruiken, land en stad, met een oprechte personal touch maakt dat deze weekenden bij iedereen in de smaak vallen. Alvast in de stemming komen? Lees dan onze Milaan Special. Wij hebben er weer zin in!

 

Annuleren
Vliegreis MilaanHoe vervelend ook er kan natuurlijk altijd iets gebeuren waarom je onverhoopt niet met ons mee kunt. Daarom behoort annuleren uiteraard tot de mogelijkheden. Helaas kan dit niet geheel kosteloos. Wij boeken jouw vliegticket pas na reservering en zodra wij de reissom van je hebben ontvangen. Dit ticket staat op jouw naam en bij annulering kunnen wij dit niet terugvorderen bij de luchtvaartmaatschappij. Ook zijn er hoge kosten verbonden om het ticket op een andere naam te zetten dus dit is niet haalbaar. De kosten van het ticket (100 euro) zullen wij dus altijd aan jou moeten doorberekenen mocht je niet met ons mee kunnen.

Annulering tot 14 dagen voor vertrek is geheel gratis m.u.v. het vliegticket dus (100 euro). Bij annulering van 14 dagen tot 2 dagen voor vertrek brengen wij 30% van de totale reissom (dus inclusief vliegticket) bij je in rekening. Bij annulering 1 dag of op de dag van vertrek brengen wij 50% van de reissom bij je in rekening . Je krijgt het restantbedrag dan binnen een week van ons teruggestort op jouw rekening.

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

3 tips voor je singlereis
By Scott ·
25 januari 2023

3 tips voor je singlereis

Single vakantie naar Toscane? 4 tips
By Scott ·
3 februari 2023

Single vakantie naar Toscane? 4 tips

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!