jetlag voorkomen

Mile High Club niet populair in Nederland

Nederlanders tonen weinig interesse in de ‘Mile High Club’. Het zouden vooral Britten zijn die zich laten verleiden tot een vluggertje op grote hoogte.

Ook Australiërs, Duitsers, Fransen en Brazilianen zijn niet vies van een avontuurtje in een vliegtuig, blijkt uit onderzoek van vliegticketzoekmachine Skyscanner. Ruim 700 stewards en stewardessen zijn ondervraagd.

Veel mensen zouden graag een dagje met het cabinepersoneel willen ruilen. Zij ontmoeten tijdens hun werk hoog in de lucht zo veel mensen, dat de kans groot is dat er een vonkje overspringt. Driekwart van het ondervraagde cabinepersoneel is weleens mee uitgevraagd. 14% kon de verleiding niet weerstaan…

Verveeld

Volgens Karin Noble van Skyscanner raken passagiers snel verveeld tijdens een lange vlucht en gaan ze daarom op zoek naar afleiding en soms een beetje romantiek. “In al die jaren dat ik werkzaam was als stewardess zijn er zo veel collega’s van mij mee uit gevraagd door een passagier.”

Noble kent zelfs iemand die met een passagier is getrouwd. De twee kwamen elkaar steeds tegen op dezelfde route. “Dus een tip voor singles; neem een vlucht en misschien is het wel de start van iets moois.”

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!