Vakantielijstje.nl

Minder vakantiestress met slim vakantielijstje

Of je nou een georganiseerde inpakker of chaoot bent; op vakantie gaan en je koffer inpakken zorgt bij menigeen voor nogal wat stress. Maar dat is voortaan voorgoed verleden tijd met dit slimme vakantielijstje!

Persoonlijk vakantielijstje

Op Vakantielijstje helpen ze je in alle rust goed ingepakt op reis te gaan. Want op basis van jouw type vakantie krijg je een checklist te zien die gebaseerd is op jouw reisplannen. Alles wat je nodig hebt op die bestemming staat erin. Natuurlijk maak je de lijst zelf compleet met items die je zelf graag mee wilt nemen. Zo krijg je binnen no time een persoonlijke vakantie checklist die met één druk op de knop in je mailbox beland. Het enige dat jij nog hoeft te doen is deze af te vinken tijdens het inpakken. Het maken van een vakantie checklist was nog nooit zo gemakkelijk!

3 x minder stress voor & op vakantie

De stress rondom ‘wat moet er in de koffer’ is met het vakantielijstje dus verleden tijd. Maar wat kun je nog meer doen om uitgerust en ontspannen te vertrekken en optimaal van je vakantie te genieten? Wij geven je nog een paar extra tips:

#1 Extra tijd.  Neem voordat je daadwerkelijk naar je vakantieadres en na terugkomst nog één of twee dagen extra vrij. De dagen voor je vakantie kan je rustig inpakken, naar de vakantie toeleven. Na de vakantie is het prettig om even bij te komen van de reis en eventuele jetlag. Zo kan je uitgerust weer aan de slag!

2# Bewust vakantie kiezen.  Kies jouw vakantie bewust uit. Niet iedereen is geschikt om solo de halve wereld rond te reizen met een rugzak en anderen voelen zich écht niet prettig bij het idee van een groepsreis. Volg je gevoel, blijf bij jezelf en kies een vakantie die bij jou past. De reiswijzer kan je hierbij helpen.

3# Minder online. De trend is om zoveel mogelijk apparaten mee te nemen. Een fotocamera, mobiele telefoon, een laptop.. Eenmaal aangekomen op onze vakantiebestemming zijn we vooral bezig om de thuisblijvers te laten zien hoe fantastisch we het hebben! Als je écht wilt ontspannen doe je er goed aan om eens af te schakelen van Twitter, Facebook en Instagram. Lees een boek, kijk eens goed naar de prachtige omgeving. Je zult zien hoe snel je dan tot rust komt!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!