Vakantielijstje.nl

Minder vakantiestress met slim vakantielijstje

Of je nou een georganiseerde inpakker of chaoot bent; op vakantie gaan en je koffer inpakken zorgt bij menigeen voor nogal wat stress. Maar dat is voortaan voorgoed verleden tijd met dit slimme vakantielijstje!

Persoonlijk vakantielijstje

Op Vakantielijstje helpen ze je in alle rust goed ingepakt op reis te gaan. Want op basis van jouw type vakantie krijg je een checklist te zien die gebaseerd is op jouw reisplannen. Alles wat je nodig hebt op die bestemming staat erin. Natuurlijk maak je de lijst zelf compleet met items die je zelf graag mee wilt nemen. Zo krijg je binnen no time een persoonlijke vakantie checklist die met één druk op de knop in je mailbox beland. Het enige dat jij nog hoeft te doen is deze af te vinken tijdens het inpakken. Het maken van een vakantie checklist was nog nooit zo gemakkelijk!

3 x minder stress voor & op vakantie

De stress rondom ‘wat moet er in de koffer’ is met het vakantielijstje dus verleden tijd. Maar wat kun je nog meer doen om uitgerust en ontspannen te vertrekken en optimaal van je vakantie te genieten? Wij geven je nog een paar extra tips:

#1 Extra tijd.  Neem voordat je daadwerkelijk naar je vakantieadres en na terugkomst nog één of twee dagen extra vrij. De dagen voor je vakantie kan je rustig inpakken, naar de vakantie toeleven. Na de vakantie is het prettig om even bij te komen van de reis en eventuele jetlag. Zo kan je uitgerust weer aan de slag!

2# Bewust vakantie kiezen.  Kies jouw vakantie bewust uit. Niet iedereen is geschikt om solo de halve wereld rond te reizen met een rugzak en anderen voelen zich écht niet prettig bij het idee van een groepsreis. Volg je gevoel, blijf bij jezelf en kies een vakantie die bij jou past. De reiswijzer kan je hierbij helpen.

3# Minder online. De trend is om zoveel mogelijk apparaten mee te nemen. Een fotocamera, mobiele telefoon, een laptop.. Eenmaal aangekomen op onze vakantiebestemming zijn we vooral bezig om de thuisblijvers te laten zien hoe fantastisch we het hebben! Als je écht wilt ontspannen doe je er goed aan om eens af te schakelen van Twitter, Facebook en Instagram. Lees een boek, kijk eens goed naar de prachtige omgeving. Je zult zien hoe snel je dan tot rust komt!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!