overnachten boerderij

Nachtje op de boerderij

Ben je helemaal verslingerd aan Boer zoekt Vrouw en gaat je bloed sneller stromen door al die oergezellige woonkeukens, boerenkool op het land en schaapjes in de wei? Overnacht dan een keertje op een boerderij!

Platteland

Wekelijks zitten er miljoenen mensen aan de buis gekluisterd om de ontwikkelingen op liefdesgebied van boer Geert, Tom en natuurlijk boerin Bertie op de voet te volgen. Het leven op het platteland in combinatie met de liefde heeft kennelijk een magische aantrekkingskracht op de gemiddelde Nederlander. Dus misschien ook wel op jou!

Overnachten op de boerderij

Wil je zelf ook eens ervaren hoe het leven op het boerenland is? Dan kun je een overnachting boeken op een boerderij. Een van de initiatieven is Boerderijkamers. Lekker tussen de koeien, schapen en genieten van de frisse buitenlucht? Een B&B of een hele vakantieboerderij? Het kan allemaal! Je hebt zelf contact met de eigenaar dus je betaalt geen boekingskosten.

Boerenleven

Als je zoekt op ‘nachtje op een boerderij’ kom je nog tal van andere leuke initiatieven tegen. Ze hebben allemaal met elkaar gemeen dat je kunt kennismaken met het boerenleven en geniet van de rust die het platteland te bieden heeft. Ook leuk om je kids in het voorjaar kennis te laten maken met het boerenleven! Geniet!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!