40+ singlereizen

Nazomeren en volop genieten met singles

Wanneer je naar buiten kijkt zakt de moed je misschien in de schoenen: de zomer, die is echt voorbij. Maar niet te lang getreurd, want je kan de zomer natuurlijk een beetje verlengen door in september een zonvakantie te boeken. Nazomeren in gezelschap van leuke singles, heel verleidelijk toch?

Zomerse temperaturen

Haal die zwemkleding maar weer uit de kast en vergeet je zonnebrand en zonnebril niet want elders in Europa is het nog hartje zomer. We tippen je even een paar zalige zonbestemmingen voor in september!

Montenegro: 29 graden

Rondreis Montenegro op 18 september: Tijdens deze actieve reis maken we prachtige wandelingen door de mooiste Nationale Parken van Montenegro. We wandelen langs de hoogste toppen in het Durmitor Nationaal Park en in de bergen langs de kust. Al wandelend komen we op de meest ongerepte plekken. Ook gaan we het water op en kajakken we over het bekende Skadarmeer. We bezoeken kloosters en kerken en verkennen sfeervolle stadjes. We slapen in kleine, knusse familie accommodaties waar we altijd gastvrij ontvangen worden. We sluiten de reis af onder het genot van een lokale wijn in een wijngaard.

Zeilen rond het Italiaanse eiland Elba: 27 graden

Een week lang meezeilen in het zonnige Italië rond het eiland Elba aan de Toscaanse kust. Zeilervaring is niet nodig, wil je graag iets leren over het zeilen? De schipper vindt het leuk om je wegwijs te maken over het reilen en zeilen aan boord. Vertrekken op 19 september! 

Bitez, Turkije 32 graden

Een zonvakantie met de sfeer van een exclusief Estivant hotel. Gezellig en goed geregeld dus en alleen voor Singles. Ons 3-sterren hotel met zwembad is ideaal gelegen, op 2 minuten lopen van het strand en de boulevard. Bovendien heeft het hotel in 2014 een flinke opknapbeurt gehad, waardoor je verblijf nóg comfortabeler wordt. Zon, zee, strand en lekker eten wisselen zich af met cultuur, leuke excursies en (watersport)activiteiten. Dát is vakantie in Bitez-Bodrum! Vertrekken op 26 september.

Drôme, Zuid Frankrijk

Een heerlijke volledig verzorgde vakantieweek in Villa Le Rêve, een grote Provençaalse villa in de Drôme. Luieren in de hangmat, zwemmen, fietsen, wandelen, massages, picknicken bij de waterval, kampvuurtje bouwen in de tuin, glaasje wijn erbij en goede gesprekken of mijmeren bij een overweldigende sterrenhemel. Twee Nederlandse koks verzorgen alle maaltijden. Vertrek op 20 september. 

Spanje, 28 graden

Wil jij oude patronen en overtuigingen loslaten om deze verbindingen aan te gaan? ‘Anderen’ kunnen je familie, je partner en/of ex-partner, je werkgever, kinderen, vrienden, collega’s en bekenden zijn. Het is fijn wanneer je op een ontspannen manier kunt omgaan met jezelf en met hen. Deze spirituele reis gaat over het echte contact met jezelf en de ander. Vertrekken op 20 september!

Meer heerlijke zonnige vakanties voor singles in de nazomer vind je hier

Francien

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie
By Scott ·
22 februari 2024

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland
By Scott ·
22 februari 2024

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!