Holland uit vakantie

Nederlandse attracties als eerste ter wereld in 360° te bezoeken

Nederland is het eerste land ter wereld waarin een bezoeker online kan rondwandelen bij toeristische attracties en evenementen. Hollandtoer.nl heeft de afgelopen 3 jaar musea, dierentuinen, kerken en andere highlights in beeld gebracht via interactieve 360-gradenfoto’s.

15.000 interactieve foto’s

Bezoekers op Hollandtoer.nl lopen door de straatjes en over pleinen van historische of toeristische steden en dorpen. Ook festivals zijn interactief te bekijken.

Het doel van Hollandtoer.nl is de Nederlander enthousiast maken voor een vakantie, een weekendje weg of een dagje uit in Nederland.

Tot nu toe zijn er van 24 steden en dorpen, 18 attracties en 28 evenementen bijna 15.000 foto’s gemaakt. Locaties zijn ook direct te bezoeken, zoals Amsterdam via Amsterdamtoer.nl, Delft via Delfttoer.nl. Attracties zijn gebundeld op Attractietoer.nl. Evenementen op Evenemententoer.nl.

Hoe werkt het (in een notendop)?

Op Hollandtoer.nl krijgt een bezoeker dagelijks wisselende suggesties voor een dagje uit of weekend weg in Nederland. Deze suggesties kan de bezoeker interactief bekijken en vervolgens een bezoek plannen. De bezoeker kan ook zélf op zoek gaan naar een stad of dorp, een attractie of evenement.

Extra uitbreidingen in juli en augustus 2013

Elke maand breidt Hollandtoer uit met één of meerdere nieuwe toeren. Dat kan een toer zijn door een historische stad maar ook een attractie of evenement. Welke toeren Hollandtoer in juli en augustus 2013 gaat lanceren, blijft nog geheim. Tip van de sluier: ze hebben een sterk zomers karakter.

Samenwerking VVV

Hollandtoer.nl werkt samen met VVV’s in Nederland. Samen zorgen Hollandtoer en de VVV ervoor dat van de gefotografeerde steden en dorpen alle toeristische trekkers zijn opgenomen in de toer.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Singlereis Wandelweekend Brabantse Kempen
By Monique ·
25 augustus 2022

Heimwee? Zo kun je toch genieten van een weekendje weg

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!