Nieuw: Crusj the Weekend!

Heb je zin in een relaxt weekend naar een leuke stad en Meeting Friends? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Vanaf november gaan we maandelijks een weekend organiseren naar een leuke stad die op rijafstand ligt.

Vertrek vrijdagmiddag wat eerder van je werk en sluit aan bij de welkomstborrel. Na de borrel gaan we een hapje eten in een leuk restaurant en daarna is het tijd om te gaan stappen. De volgende dag kan jij invullen zoals je wil: shoppen, de stad ontdekken of cultuur snuiven? Aan jou de keus!

s’ Avonds gaan we weer gezellig borrelen, lekker eten en daarna stappen. Op zondag ontbijten we samen en daarna kan je nog even de stad in of weer terug richting huis. Eén ding weten we zeker: het wordt een weekend wat je niet snel zal vergeten!

Er kunnen maximaal 30 mensen mee op een weekend. We houden de groepen bewust klein omdat je anders het hele weekend aan het kennismaken bent en dat gaat ten kostte van de gezelligheid. De weekenden zijn bovendien zeer scherp geprijsd: voor Euro 159,- heb je een kamer op indeling, twee diners (incl. drankjes) en twee ontbijtjes!

De eerste boekingen zijn al binnen dus wacht niet te lang en ga met ons mee op 30 november naar Brussel, met Kerst naar Antwerpen of op 22 februari naar Düsseldorf. Ga je ook mee?

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!