Nieuw: Crusj the Weekend!

Heb je zin in een relaxt weekend naar een leuke stad en Meeting Friends? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Vanaf november gaan we maandelijks een weekend organiseren naar een leuke stad die op rijafstand ligt.

Vertrek vrijdagmiddag wat eerder van je werk en sluit aan bij de welkomstborrel. Na de borrel gaan we een hapje eten in een leuk restaurant en daarna is het tijd om te gaan stappen. De volgende dag kan jij invullen zoals je wil: shoppen, de stad ontdekken of cultuur snuiven? Aan jou de keus!

s’ Avonds gaan we weer gezellig borrelen, lekker eten en daarna stappen. Op zondag ontbijten we samen en daarna kan je nog even de stad in of weer terug richting huis. Eén ding weten we zeker: het wordt een weekend wat je niet snel zal vergeten!

Er kunnen maximaal 30 mensen mee op een weekend. We houden de groepen bewust klein omdat je anders het hele weekend aan het kennismaken bent en dat gaat ten kostte van de gezelligheid. De weekenden zijn bovendien zeer scherp geprijsd: voor Euro 159,- heb je een kamer op indeling, twee diners (incl. drankjes) en twee ontbijtjes!

De eerste boekingen zijn al binnen dus wacht niet te lang en ga met ons mee op 30 november naar Brussel, met Kerst naar Antwerpen of op 22 februari naar Düsseldorf. Ga je ook mee?

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Nederland | Airborne fietsvakantie
By Monique ·
11 maart 2022

Overnachten in een mooi hotel

8 daagse vliegvakantie naar Marina Corinthia Beach Resort in st. julians, malta
By Monique ·
13 april 2022

Geniet van de rust tijdens je bezoekje op Malta

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!