Singles Golfen

Nieuw: De leukste golfclub voor singles!

SingleGolfers.nl organiseert golfdagen en golfreizen voor leden. Men ontmoet andere leuke single golfers tijdens de golfevenementen en golfreizen, maar ook via de online community op de website.  SingleGolfers.nl biedt haar leden hiermee een drie-in-één-concept wat uniek is in Nederland.

Golf speel je tegen jezelf

Golfspelers van alle leeftijden en elke handicap kunnen lid worden van SingleGolfers.nl. Voorwaarde is dat ze single zijn en graag in contact willen komen met een (golf)partner. Daarnaast zijn zogenoemde sportsingles – golfers met een partner die niet golft – ook van harte welkom. Singlegolfers.nl organiseert golfdagen met aandacht voor een goede mix tussen dames en heren en de diverse handicaps.
Het motto van SingleGolfers.nl is, zoals bij velen al bekend: “Golf speel je tegen jezelf maar is veel leuker in goed gezelschap”

Internet

Alle leden van SingleGolfers.nl hebben toegang tot de online community waar men elkaar treft en ook zelf (golf)afspraken maakt. Leden vinden andere leden via een zelf opgegeven profiel. Alle leden beschikken over een eigen pagina op de website, met een profiel dat alleen voor leden zichtbaar is. Hier kunnen zij ook verhalen en foto’s over reizen en evenementen uitwisselen, berichten sturen en live chatten.

Golfreizen en evenementen

SingleGolfers.nl organiseert golfreizen in Nederland en in Europa. Singles die hun favoriete sport graag combineren met een vakantie in goed en gelijkgestemd sportief gezelschap kunnen hieraan deelnemen. De golfreizen gaan naar plaatsen met een aangenaam golfklimaat en golfbanen die het gehele jaar in topconditie zijn. Golftime Travel BV, partner van SingleGolfers.nl, voert de reizen uit. Deelnemers zijn dus verzekerd van een expert op het gebied van golfreizen

Kennismaken met SingleGolfers?

Ga naar de website www.SingleGolfers.nl voor meer informatie over het lidmaatschap en alle evenementen die reeds gepland staan voor de zomer en najaar. Tevens vind je hier meer details over de 5 daagse SingleGolfers.nl reis naar Zuid Spanje van eind oktober.

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!