Nieuw in de Amsterdam Rai: De Outdoor Dumpdag

Op 28 november 2010 opent de Amsterdam RAI de poorten voor een nieuw evenement. De Outdoor Dumpdag. Op deze dag kan de liefhebber van buitensport, wandelen en fietsen in de RAI terecht voor goede kwaliteit voor een vriendelijke prijs.

Dit is de dag voor het kopen van outdoor- en sportkleding, fietsen, slaapmatten, fietstassen, kookgerei en andere buitensport artikelen. Een mooi cadeau nodig voor Sinterklaas of Kerst? Dan is dit de dag om op koopjesjacht te gaan, geen tweedehands artikelen maar nieuw en van hoogstaande kwaliteit.

Het vakantieseizoen zit er weer op. Groothandel en dealers bereiden zich voor op het nieuwe seizoen met nieuwe collecties en nieuwe materialen. Maar dit betekent niet dat alle modellen van het voorgaande jaar opeens waardeloos zijn geworden.

Op de Outdoor Dumpdag zijn ze te vinden. Mooie spullen van goede kwaliteit en van de betere merken. Restpartijen, showmodellen, alles van het oude jaar wordt opgeruimd.

Voor iedereen die graag actief buiten is, is dit de gelegenheid om voor een nette prijs prachtige spullen te kopen. Onder meer: kleding; schoenen; fietsen; fietsonderdelen; tenten; slaapzakken; hangmatten; rugzakken; fietstassen; gereedschap; kooktoestellen en nog veel meer. Alles onder één dak op een vloeroppervlakte van 4000 m².

Een week voor Sinterklaas is dit natuurlijk de ideale gelegenheid om te zoeken naar mooie cadeaus. En ook de kerstdagen zijn niet ver meer. Iets leuks is vast te vinden.

Amsterdam Rai is een uitstekende locatie middenin de dichtbevolkte Randstad. Vanuit het hele land goed bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto.

Openingstijden: Zondag 28 november 2010 van 10.00 tot 17.00 uur

Toegangsprijs: € 5,00

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

8 daagse vliegvakantie naar Marina Corinthia Beach Resort in st. julians, malta
By Monique ·
13 april 2022

Geniet van de rust tijdens je bezoekje op Malta

Nederland | Airborne fietsvakantie
By Monique ·
11 maart 2022

Overnachten in een mooi hotel

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!