Nieuw in de Amsterdam Rai: De Outdoor Dumpdag

Op 28 november 2010 opent de Amsterdam RAI de poorten voor een nieuw evenement. De Outdoor Dumpdag. Op deze dag kan de liefhebber van buitensport, wandelen en fietsen in de RAI terecht voor goede kwaliteit voor een vriendelijke prijs.

Dit is de dag voor het kopen van outdoor- en sportkleding, fietsen, slaapmatten, fietstassen, kookgerei en andere buitensport artikelen. Een mooi cadeau nodig voor Sinterklaas of Kerst? Dan is dit de dag om op koopjesjacht te gaan, geen tweedehands artikelen maar nieuw en van hoogstaande kwaliteit.

Het vakantieseizoen zit er weer op. Groothandel en dealers bereiden zich voor op het nieuwe seizoen met nieuwe collecties en nieuwe materialen. Maar dit betekent niet dat alle modellen van het voorgaande jaar opeens waardeloos zijn geworden.

Op de Outdoor Dumpdag zijn ze te vinden. Mooie spullen van goede kwaliteit en van de betere merken. Restpartijen, showmodellen, alles van het oude jaar wordt opgeruimd.

Voor iedereen die graag actief buiten is, is dit de gelegenheid om voor een nette prijs prachtige spullen te kopen. Onder meer: kleding; schoenen; fietsen; fietsonderdelen; tenten; slaapzakken; hangmatten; rugzakken; fietstassen; gereedschap; kooktoestellen en nog veel meer. Alles onder één dak op een vloeroppervlakte van 4000 m².

Een week voor Sinterklaas is dit natuurlijk de ideale gelegenheid om te zoeken naar mooie cadeaus. En ook de kerstdagen zijn niet ver meer. Iets leuks is vast te vinden.

Amsterdam Rai is een uitstekende locatie middenin de dichtbevolkte Randstad. Vanuit het hele land goed bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto.

Openingstijden: Zondag 28 november 2010 van 10.00 tot 17.00 uur

Toegangsprijs: € 5,00

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!