floortje in palmerston

Nieuw seizoen Floortje naar het einde van de wereld

Heb je de tv aangehad gisteravond? Hopelijk had je afgestemd op NPO 1. Want Floortje Dessing is begonnen aan het derde seizoen van bijzondere reizen naar het einde van de wereld.

Wonen op afgelegen plekken

Ze gaat op bezoek bij mensen die er heel bewust voor hebben gekozen om op een afgelegen plek te wonen, een plek waar je niet zomaar kunt komen en waar je in alle rust kunt genieten van de natuur en een leven in stilte. Ze doen dat vanuit passie, omdat ze hun hart volgen. Floortje gaat bij deze mensen op bezoek om zelf te ervaren hoe ze leven en wat hun verhaal is om op deze plekken te gaan wonen. Het levert schitterende televisie op.

Palmerston Island

In de eerste aflevering van vanavond reist ze naar Palmerston Island, een heel klein eilandje in de Stille Oceaan. Palmerston Island is één van de Cookeilanden en ligt precies tussen Fiji en Frans Polynesië in. Je kunt je voorstellen dat het een lange reis is om er te komen, maar de boot er naartoe gaat ook maar één keer per jaar. Floortje is zeven dagen onderweg om er te komen, om Engelse onderwijzeres Rose Clark te ontmoeten. Rose is daar terechtgekomen nadat haar vader in de jaren vijftig schipbreuk leed voor de kust van het eiland. Een bijzonder verhaal dus.

Nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen belooft ons weer heel veel mooie beelden van unieke en afgelegen plekken op deze aarde. Het programma maken is fysiek gezien loodzwaar, aldus de hele crew, maar voor ons om te kijken is het in één woord genieten.

Floortje naar het einde van de wereld is de komende weken iedere woensdagavond te zien bij de VARA om 21.25 uur op NPO 1.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!