beste vakantieland

Nieuw-Zeeland beste vakantieland ter wereld

Nog geen plannen voor je volgende verre reis? Dan is Nieuw Zeeland dé ultieme tip! Zo’n 75.000 reislustige lezers  van de Telegraph Travel  brachten dit jaar hun stem uit. Zij kozen Nieuw-Zeeland, waar films zoals The Lord of the Rings en King Kong zijn opgenomen, uit als de beste vakantiebestemming. Vooral de ongerepte natuur en spectaculaire landschappen vallen in de smaak bij de stemmers.

 Vakantiebestemming

Kom vast in de stemming met dit promotiefilmpje van het toeristenbureau dat Nieuw-Zeeland nog meer op de kaart moet zetten als ultieme vakantiebestemming.

 

Beste stad ter wereld

De beste stad ter wereld ligt volgens stemmers niet in Nieuw-Zeeland. Die eer is voor het Zuid-Afrikaanse Kaapstad. De tweede en derde plaats zijn respectievelijk voor het Canadese Vancouver en het Italiaanse Venetië.

Groepsreis Nieuw-Zeeland

Wil jij de reis van je leven naar Nieuw-Zeeland maken maar liever niet in je eentje? Ga dan mee met een groepsreis en laat je verrassen. Niet alleen door Nieuw-Zeeland, de inwoners, cultuur en schitterende natuur maar ook door je medereizigers die net zoveel zin hebben in dit avontuur als jij! Reisorganisaties die rondreizen naar Nieuw-Zeeland aanbieden voor singles & alleenreizenden zijn: Sawadee Reizen ,Baobab Reizen  maar ook bij Djoser Reizen kun je terecht voor dit hele bijzondere reisavontuur.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!