whisbone slippers vakantie

Nieuwe slippers voor het goede doel

Draag jij ook zo graag slippers op vakantie? En draag je ook graag je steentje bij voor het goede doel? Dan hebben we goed nieuws. Sinds een paar weken zijn de Wishbone slippers in Nederland geïntroduceerd. Dit zijn slippers voor het goede doel. Voor ieder paar wat er verkocht wordt, wordt er een paar Wishbones gedoneerd aan een Afrikaans kind die het hard nodig heeft.

Sippers donatie

De Wishbone slippers zijn verkrijgbaar via het internet en er is ook een winkel in Eindhoven die de slippers verkoopt. Ieder paar heeft zijn eigen unieke code waarmee er via de website een paar gedoneerd kan worden aan Afrika.

Zo werkt het

Ieder paar slippers heeft een unieke code. Deze code vul je in op de site en met die code wordt er een paar gedoneerd in Afrika. Na een paar weken krijg je in mailbox een foto van het kindje die van jou een paar slippers heeft gekregen.

Waarom Wishbone slippers?

De slippers zijn heel erg van belang voor de kinderen in Afrika. Naast onderdak, eten en schoon drinkwater is goed schoeisel ook erg belangrijk voor een gezond leven. De kinderen in Afrika lopen vaak overal op hun blote voeten. Ze trappen zo in stenen, planten, vlooien of andere bacteriën. Door de wondjes die vaak op de voeten zitten van het op blote voeten lopen worden ze zo sneller ziek. Met de slippers wordt dit uit de weg gegaan.

Van simpele tot luxe slippers

De Wishbones zijn gemaakt van een speciaal soort rubber die de voeten extra schoon houden en de bacteriën doden. En omdat het luchtig schoeisel is, zijn ze ideaal voor de hitte in Afrika. Er zijn veel verschillende soorten Wishbones, je hebt simpele en je hebt de wat luxere. De prijzen verschillen van 22 euro tot 35 euro.

Voor meer informatie kijk je op de site.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!