seks daten sinlgevakantie

Onderwater seks onder de loep

Vrijen onder water klinkt voor velen ontzettend sensueel, zeker wanneer ze zorgeloos op vakantie zijn en een vakantieliefde tegen het lijf zijn gelopen. Of het nu in een badkuip, jacuzzi, meer, zee of zwembad is, de vraag blijft hetzelfde: is het veilig?

Onder de loep

De veiligheid onder de loep genomen, wordt het volgende antwoord gevonden: Nee, bepaald niet. Water in meren, zeeën en rivieren bevat massa’s bacteriën die tijdens het vrijen een weg kunnen vinden naar de vagina, waar ze infecties kunnen veroorzaken die je liever niet ziet woekeren. Zwembadwater bevat dan weer een berg chemicaliën die voor irritatie kunnen zorgen.

Wrijving

Los van deze risico’s brengen onderwater vrijpartijen ook praktische problemen met zich mee. Je natuurlijke vochtigheid wordt namelijk weggespoeld, wat voor wrijving zorgt en de pret doorgaans aanzienlijk verkort en vermindert. Als vrouw wil je bovendien niet uitgespoeld worden met zee- of zwembadwater. Veilig vrijen wordt zeker bemoeilijkt, aangezien de frictie voor scheurtjes in condooms kan zorgen.

Bad & douche

Ook in bad wordt de natuurlijke vochtigheid verstoord. Diezelfde vlieger gaat ook op voor de douche, al kan je daar de waterstroom natuurlijk makkelijker vermijden. Toch kan het rechtstaand vrijen op een gladde ondergrond voor pijnlijke spieren zorgen. Stoei dus zoveel je wilt onder water, maar hou de echte actie voor drogere oorden.

Bron AD

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!