onderwater trouwen

Onderwater trouwen doe je op Alonissos

Droom je er als single van om ooit nog eens op spectaculaire en bijzondere manier te trouwen? Dan is dit misschien een mooie suggestie om in je achterhoofd te houden: onderwater trouwen op een Grieks eiland.

‘Ja, ik wil’ zeggen is op zichzelf misschien al spannend genoeg. Want nadat jij en je lover die woorden uitspreken zijn jullie man en vrouw en is het idee dat alleen de dood jullie nog kan scheiden. Maar als het allemaal toch nog een tikkeltje spannender mag, dan kun je bijvoorbeeld onderwater trouwen.

Duikend het ‘ja-woord’

Op het Griekse eiland Alonissos wonen super romantische mensen. Je kunt er namelijk overal trouwen, op elk moment van de dag. ’s Nachts? Waarom niet. Onder water? Tuurlijk. Het concept heet heel toepasselijk underwater wedding’ en het houdt in dat je duikend in de zee elkaar het ‘ja-woord’ geeft.

YES!

Omdat je elkaar onder water natuurlijk niet kunt verstaan, krijg je een bordje mee, waarop staat ‘yes’. Duikervaring is niet nodig. Je kunt voor de grote dag een paar lessen volgen, zodat je straks helemaal klaar bent om in het huwelijksbootje te stappen. Eh, om uit het bootje te stappen, bedoelen we.

Droomhuwelijk

Als je toch liever op het land wil trouwen met je droomman, kan dat natuurlijk ook. En je hoeft je niet te vervelen op Alonissos. Je kunt er namelijk ook heerlijk Grieks eten en drinken, romantische boottochten maken, wandelen, vogels kijken, leren schilderen of één van de yogaklasjes volgen. Er zijn ook prachtige stranden met turquoise water. Je huwelijksfoto’s zien er daarom sowieso geweldig uit.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!