vakantie abruzzo

Ontdek Abruzzo!

“Abruzo, een gebied om zelf te ervaren.” Dit is de slogan van de website

www.visitabruzzo.nl, die sinds eind 2012 officieel is. De streek is blijkbaar meer dan de moeite waard dat er werk van gemaakt gaat worden dit nog minder bekende deel van Italie te promoten.

Heel universum

Tussen de Apennijnen en de Adriatische zee, gemakkelijk te bereiken vanaf de meeste delen van Italie, maar toch op nog voldoende afstand om de rust te behouden, ligt de regio Abruzzo, een heel universum dat, zeker niet onterecht, langzaam ontdekt begint te worden.

Oneindig veel mogelijkheden

De mogelijkheden in de regio lijken oneindig dankzij haar brede scala van skipistes en stranden, natuurparken en kunststeden, middeleeuwse kerken, kastelen en musea. De meeste bezoekers worden aangetrokken door de stranden en parken, de middeleeuwse monumenten of de sneew.

Toch bezit de regio vele andere trekpleisters waaronder bijvoorbeeld eten en drinken, ambachten, spa’s, bedevaartsoorden en locaties met vele sportfaciliteiten.

Enthousiast?

Ben je enthousiast gemaakt om Abruzzo te gaan bezoeken voor het eerst of ben je een oude vriend? In beide gevallen nodigt de regio je uit om deze boeiende streek binnen te treden, nu gemakkelijk te bereiken via de snelweg, het spoor of door de lucht vanuit de meeste delen van Italië of Europa.

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

3 tips voor je singlereis
By Scott ·
25 januari 2023

3 tips voor je singlereis

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!