Ontdek de Maltese Archipel

Malta is een veelzijdig eiland gelegen in de Middellandse Zee ten zuiden van Sicilië. De archipel bestaat uit 3 eilanden, hoofdeiland Malta en twee kleinere eilanden genaamd Gozo en Comino.

Dit eiland heeft een schat aan historische en culturele monumenten. Door de centrale ligging kent het eiland een bijzondere geschiedenis met invloeden vanuit de Arabische wereld. Historische tempels, oude paleizen en vestingsteden uit de middeleeuwen maken Malta een interessante vakantiebestemming. Maar naast de historie heeft Malta ook een moderne kant ontwikkeld, zoals het Portomasso gebied waar de meest trendy restaurants liggen aan de chique jachthaven.

Malta is nog niet echt bekend bij het grote publiek, maar heeft talloze verrassingen voor haar bezoekers. Vooral de hoofdstad Valletta en het toeristische St. Juliens zijn leuke plaatsen om te vertoeven voor singles. Men kan hier uitstekend winkelen, eten en op stap gaan.

Malta is bij uitstek de plek om cultuur op te snuiven maar ook voor een heerlijke strandvakantie leent het eiland zich prima. De archipel heeft zelfs het schoonste zwemwater van de Middellandse Zee. De rotsachtige kust en prachtige baaien nodigen je uit voor een prachtige wandeling. Ook watersport liefhebbers komen hier aan hun trekken.

Malta heeft vakantiegangers veel te bieden. Ontdekken, genieten, bewonderen en relaxen zijn de woorden die kenmerkend zijn voor een heerlijke vakantie in Malta.

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!