nederlanders italie

Ontdek een verrassend voordelig Milaan

Geloof het of niet, maar Milaan is niet alleen weggelegd voor de rijken der aarde. Deze mondaine stad, vooral bekend om zijn design en mode maar ook behept met kunst en cultuur is ook prima te doen met een kleiner budget. Wil jij je net als Wesley en Jolanthe, maar dan zonder de goldcard, eventjes onderdompelen in het leven van de Milanezen? Lees snel verder!

Toegegeven je kunt je helemaal wezenloos shoppen in de gouden vierhoek, oftewel de Quadrilatero d’Oro, mits in bezit van een creditcard met een mega limiet. Gelukkig zijn er in Milaan genoeg koopjes te scoren voor een fractie van het originele winkelbedrag. Je moet ze alleen wel weten te vinden.. Zo zijn er verschillende outlet stores waar je kleding vindt van alle bekende merken en bestaat er een markt waar de je originele schoenen van Prada, D&G, Gucci gezellig naast elkaar ziet staan voor een vriendenprijsje.

Ben je niet zo van de merken, dan zijn er talloze winkels met zeer betaalbare mode, altijd up to date en lang niet altijd in Nederland verkrijgbaar. Ook de grote modeketens ontbreken niet. Mocht je helemaal niks willen of kunnen kopen dan valt er in ieder geval genoeg te zien en te beleven. Strijk neer op een paar strategisch gekozen posities in de stad en je ziet de halve modellenwereld aan je voorbijtrekken in de meest gave outfits. Je doet er beslist inspiratie op!

Fashion Tips
D Magazine Via Montenapoleone 26, Outletstore in het centrum
Il SalvagenteVia Fratelli Bronzetti, 16, ligt buiten centrum
Schoenenmarkt – Via Giovanni Battista Fauche, schoenen van designers voor een zacht prijsje.
Spot – Piazzo Sempione kruising Corso Sempione, zie je veel modellen voorbijkomen
Winkelstraat – Via Torino, schoenen en nog een schoenen, in alle prijsklassen.

 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

8 daagse vliegvakantie naar Marina Corinthia Beach Resort in st. julians, malta
By Monique ·
13 april 2022

Geniet van de rust tijdens je bezoekje op Malta

Nederland | Airborne fietsvakantie
By Monique ·
11 maart 2022

Overnachten in een mooi hotel

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!