nederlanders italie

Ontdek een verrassend voordelig Milaan

Geloof het of niet, maar Milaan is niet alleen weggelegd voor de rijken der aarde. Deze mondaine stad, vooral bekend om zijn design en mode maar ook behept met kunst en cultuur is ook prima te doen met een kleiner budget. Wil jij je net als Wesley en Jolanthe, maar dan zonder de goldcard, eventjes onderdompelen in het leven van de Milanezen? Lees snel verder!

Toegegeven je kunt je helemaal wezenloos shoppen in de gouden vierhoek, oftewel de Quadrilatero d’Oro, mits in bezit van een creditcard met een mega limiet. Gelukkig zijn er in Milaan genoeg koopjes te scoren voor een fractie van het originele winkelbedrag. Je moet ze alleen wel weten te vinden.. Zo zijn er verschillende outlet stores waar je kleding vindt van alle bekende merken en bestaat er een markt waar de je originele schoenen van Prada, D&G, Gucci gezellig naast elkaar ziet staan voor een vriendenprijsje.

Ben je niet zo van de merken, dan zijn er talloze winkels met zeer betaalbare mode, altijd up to date en lang niet altijd in Nederland verkrijgbaar. Ook de grote modeketens ontbreken niet. Mocht je helemaal niks willen of kunnen kopen dan valt er in ieder geval genoeg te zien en te beleven. Strijk neer op een paar strategisch gekozen posities in de stad en je ziet de halve modellenwereld aan je voorbijtrekken in de meest gave outfits. Je doet er beslist inspiratie op!

Fashion Tips
D Magazine Via Montenapoleone 26, Outletstore in het centrum
Il SalvagenteVia Fratelli Bronzetti, 16, ligt buiten centrum
Schoenenmarkt – Via Giovanni Battista Fauche, schoenen van designers voor een zacht prijsje.
Spot – Piazzo Sempione kruising Corso Sempione, zie je veel modellen voorbijkomen
Winkelstraat – Via Torino, schoenen en nog een schoenen, in alle prijsklassen.

 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!