Filmlocaties wie is de mol Georgie

Ontmoet je reisgenoten op dit reisplatform

Nieuw bij Kras is de site Ontmoet, een nieuwe website waar reizigers elkaar voorafgaand aan de groepsreis kunnen ‘ontmoeten’. Volgens de reisorganisatie is het dé plek om reisgenoten alvast een beetje te leren kennen, van gedachten te wisselen over de reis en niet onbelangrijk, vakantie voorpret te delen.

Startpunt van de reis

Ontmoet is als het ware het startpunt van de reis en daarmee de perfecte aanvulling op het al bestaande platform Beleef. Op Beleef delen reizigers, reisleiders en medewerkers de mooiste reisverhalen en foto’s van talloze vakantiebestemmingen.

Sinds afgelopen week ligt de nieuwe rondreizenbrochure van Kras in de schappen van alle TUI winkels. In het aanbod zijn naast de vertrouwde reizen ook nieuwe rondreizen en bestemmingen opgenomen. Nieuw in het Kras aanbod zijn onder andere de Trans-Mongolië Express van Moskou naar Beijing, een combinatie van het Indiase Sikkim met fascinerend Bhutan, alle highlights van Australië en een rondreis langs de legendarische Zijderoute.

Rondreizen

Daarnaast biedt de rondreizenspecialist het komende jaar nog meer reizen aan door Groot-Brittannië, Italië en, echt in opkomst: de Balkanlanden. Anke van Doveren, manager product Tours Kras/TUI licht toe: “We zien nog steeds een grote groei in de vraag naar rondreizen. We hebben veel trouwe reizigers die graag weer met ons op reis gaan, maar ook nieuwe klanten weten ons te vinden. En voor al deze mensen blijven we continu vernieuwen.” Ben je vooral op zoek naar groepsreizen met singles. Ook dan kun je bij Kras reizen terecht. Ze hebben een uitgebreid aanbod singelreizen!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!