Filmlocaties wie is de mol Georgie

Ontmoet je reisgenoten op dit reisplatform

Nieuw bij Kras is de site Ontmoet, een nieuwe website waar reizigers elkaar voorafgaand aan de groepsreis kunnen ‘ontmoeten’. Volgens de reisorganisatie is het dé plek om reisgenoten alvast een beetje te leren kennen, van gedachten te wisselen over de reis en niet onbelangrijk, vakantie voorpret te delen.

Startpunt van de reis

Ontmoet is als het ware het startpunt van de reis en daarmee de perfecte aanvulling op het al bestaande platform Beleef. Op Beleef delen reizigers, reisleiders en medewerkers de mooiste reisverhalen en foto’s van talloze vakantiebestemmingen.

Sinds afgelopen week ligt de nieuwe rondreizenbrochure van Kras in de schappen van alle TUI winkels. In het aanbod zijn naast de vertrouwde reizen ook nieuwe rondreizen en bestemmingen opgenomen. Nieuw in het Kras aanbod zijn onder andere de Trans-Mongolië Express van Moskou naar Beijing, een combinatie van het Indiase Sikkim met fascinerend Bhutan, alle highlights van Australië en een rondreis langs de legendarische Zijderoute.

Rondreizen

Daarnaast biedt de rondreizenspecialist het komende jaar nog meer reizen aan door Groot-Brittannië, Italië en, echt in opkomst: de Balkanlanden. Anke van Doveren, manager product Tours Kras/TUI licht toe: “We zien nog steeds een grote groei in de vraag naar rondreizen. We hebben veel trouwe reizigers die graag weer met ons op reis gaan, maar ook nieuwe klanten weten ons te vinden. En voor al deze mensen blijven we continu vernieuwen.” Ben je vooral op zoek naar groepsreizen met singles. Ook dan kun je bij Kras reizen terecht. Ze hebben een uitgebreid aanbod singelreizen!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!