VillaVibes Hike & Bike singlevakanties

Ontmoet nieuwe singles tijdens een Hike & Bike vakantie

Hoe ga jij deze zomer op vakantie? Ben jij meer van het strand? Liever wat feestjes op zoeken? Of vind je het leuker om wat meer actie te hebben? Het allerleukste is het om alles te combineren. Als je het als single ook nog eens leuk vindt om veel nieuwe singles te leren kennen, dan moet je misschien eens op Hike & Bike-vakantie met VillaVibes.

Aan de praat

Misschien herken je het wel bij jezelf. Ben je met iemand aan het wandelen, dan praat je veel makkelijker. Het is alsof je woorden er als vanzelf uit komen. Heeft vaak ook te maken met de omgeving waarin je loopt.

Actieve vakanties zorgen voor beste contacten

Bekend is dat de beste contacten tijdens groepsvakanties vaak ontstaan bij actieve vakanties. Zal iets te maken hebben met stofjes die je aanmaakt als je veel in beweging bent. Hoe actiever je bent overdag, hoe voldaner je bent ’s avonds. Dat koude biertje smaakt extra lekker na een stevige hike- of wielrentocht.

Leuke feestjes

Bij de Hike & Bike-vakanties van VillaVibes (groepsreizen voor hoger opgeleide singles) kun je elke dag kiezen of je wilt gaan mountainbiken, wandelen of wielrennen. Bovendien kun je elke activiteit op twee niveaus doen: de enigszins getrainden (Cappuccino-groep) en de goed getrainden (Isostar-groep). Wanneer iedereen ’s middags bij elkaar komt op het terras van het hotel, worden de ervaringen uitgewisseld. Regelmatig monden zulke borrels uit in leuke feestjes.

Gezelligheid met de groep voorop

Het grappige is dat best veel mensen onzeker zijn over hun niveau. Niemand vindt het leuk om halverwege ergens in de berm te hangen. Of dat anderen op je moeten wachten. Gelukkig is prestatie ook niet het belangrijkst. Dat is de gezelligheid met de groep. Er wordt altijd gewacht op de laatste.

Mountainbiken

Ben je toch nog onzeker over je conditie? Dan kun je goed gaan e-mountainbiken. Tegenwoordig kom je in Italië en in Oostenrijk net zoveel e-mountainbikes tegen als ‘gewone’ mountainbikes. Het vooroordeel is daar verdwenen. In Nederland denken we nog aan elektrische fietsen met zo’n grote accu erop. Dat is hier niet het geval. Fiets je op een e-MTB zonder je batterij aan te zetten, dan is er geen verschil met een ‘gewone’ mountainbike. De fiets is ongeveer net zo licht en schakelt hetzelfde. Maar mocht je onverhoopt in de problemen komen, dan kun je je batterij aanzetten. Stort je helemaal in, dan zet je de batterij op volle ondersteuning. Krijg je het een beetje zwaar, dan zorg je voor een klein beetje extra ondersteuning.

Wil je weten of deze Hike & Bike-vakanties iets voor jou zijn? Check dan de site van VillaVibes met onze bestemmingen in de Italiaanse Dolomieten en de Oostenrijkse Alpen. Onderstaande sfeervideo geeft ook een goed beeld van wat je straks kunt verwachten. Zeg nou zelf: daar wil je toch bij zijn?

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!