VillaVibes Hike & Bike singlevakanties

Ontmoet nieuwe singles tijdens een Hike & Bike vakantie

Hoe ga jij deze zomer op vakantie? Ben jij meer van het strand? Liever wat feestjes op zoeken? Of vind je het leuker om wat meer actie te hebben? Het allerleukste is het om alles te combineren. Als je het als single ook nog eens leuk vindt om veel nieuwe singles te leren kennen, dan moet je misschien eens op Hike & Bike-vakantie met VillaVibes.

Aan de praat

Misschien herken je het wel bij jezelf. Ben je met iemand aan het wandelen, dan praat je veel makkelijker. Het is alsof je woorden er als vanzelf uit komen. Heeft vaak ook te maken met de omgeving waarin je loopt.

Actieve vakanties zorgen voor beste contacten

Bekend is dat de beste contacten tijdens groepsvakanties vaak ontstaan bij actieve vakanties. Zal iets te maken hebben met stofjes die je aanmaakt als je veel in beweging bent. Hoe actiever je bent overdag, hoe voldaner je bent ’s avonds. Dat koude biertje smaakt extra lekker na een stevige hike- of wielrentocht.

Leuke feestjes

Bij de Hike & Bike-vakanties van VillaVibes (groepsreizen voor hoger opgeleide singles) kun je elke dag kiezen of je wilt gaan mountainbiken, wandelen of wielrennen. Bovendien kun je elke activiteit op twee niveaus doen: de enigszins getrainden (Cappuccino-groep) en de goed getrainden (Isostar-groep). Wanneer iedereen ’s middags bij elkaar komt op het terras van het hotel, worden de ervaringen uitgewisseld. Regelmatig monden zulke borrels uit in leuke feestjes.

Gezelligheid met de groep voorop

Het grappige is dat best veel mensen onzeker zijn over hun niveau. Niemand vindt het leuk om halverwege ergens in de berm te hangen. Of dat anderen op je moeten wachten. Gelukkig is prestatie ook niet het belangrijkst. Dat is de gezelligheid met de groep. Er wordt altijd gewacht op de laatste.

Mountainbiken

Ben je toch nog onzeker over je conditie? Dan kun je goed gaan e-mountainbiken. Tegenwoordig kom je in Italië en in Oostenrijk net zoveel e-mountainbikes tegen als ‘gewone’ mountainbikes. Het vooroordeel is daar verdwenen. In Nederland denken we nog aan elektrische fietsen met zo’n grote accu erop. Dat is hier niet het geval. Fiets je op een e-MTB zonder je batterij aan te zetten, dan is er geen verschil met een ‘gewone’ mountainbike. De fiets is ongeveer net zo licht en schakelt hetzelfde. Maar mocht je onverhoopt in de problemen komen, dan kun je je batterij aanzetten. Stort je helemaal in, dan zet je de batterij op volle ondersteuning. Krijg je het een beetje zwaar, dan zorg je voor een klein beetje extra ondersteuning.

Wil je weten of deze Hike & Bike-vakanties iets voor jou zijn? Check dan de site van VillaVibes met onze bestemmingen in de Italiaanse Dolomieten en de Oostenrijkse Alpen. Onderstaande sfeervideo geeft ook een goed beeld van wat je straks kunt verwachten. Zeg nou zelf: daar wil je toch bij zijn?

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!