Onvergetelijke bestemmingen op de Vakantiebeurs

Woensdag 12 tot en met zondag 16 januari 2011 vindt in de Utrechtse Jaarbeurs de 41e editie plaats van de Vakantiebeurs: het grootste toeristische publieks-evenement ter wereld. Dinsdag 11 januari is een vakdag voor de reisbranche en de pers. Thema dit jaar is: ‘Onvergetelijke bestemmingen’: vakantiebestemmingen die je ‘je leven lang niet meer vergeet’, aldus de website. Exposanten op de beurs presenteren hún onvergetelijke bestemmingen, ‘zodat u straks weer een herinnering heeft om nooit te vergeten.’

De vakantiebeurs is net als vorig jaar opgedeeld in twee delen: in hal 1 tot en met 3 staan de verre bestemmingen, Afrika, Indonesië, Australië, Nieuw Zeeland, Amerika, Canada, Caribische gebied en Latijns Amerika. In hal 7 tot en met 12 bestemmingen in Europa, de mediterrane landen en eigen land.

Naast tal van stands zijn er allerlei activiteiten, proeverijen, demonstraties, aanbiedingen, het Werelds Theater, het Europa Podium, de Glamping (glamourkamperen), de reisbibliotheek en een Wereldhulpmarkt. Jim Bakkum reikt de derde Kids Vakantiereis Award uit: de prijs voor de beste aanbieders van reizen voor gezinnen met kinderen.  De beurs is iedere dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur, op vrijdag tot 21.00 uur. Tickets: zie website.

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!