overnachten boerderij

Ook zo toe aan een break? Doe mee en win een Natuurhuisje!

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Laat ons weten welke Nederlandse reiservaring je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, inclusief een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland.

Hoe maak ik daar kans op?

Weet je nog, die fantastische overnachting in die cabin in the woods, de hike over de Veluwe waarbij je oog in oog stond met een hert of die gezellige avond in de buitenbioscoop met je partner of beste vrienden? Wij willen het waarmaken dat jullie elkaar weer kunnen zien en een bijzondere reiservaring in Nederland kunnen delen – uiteraard met inachtneming van de geldende coronamaatregelen. Dit jaar belonen we elke maand de speciaalste #reconnectrequest met een bijzonder avontuur in eigen land, inclusief een overnachting in een NatuurhuisjeLaat ons door middel van een foto weten welke reiservaring je opnieuw zou willen beleven. Denk aan een romantisch weekendje weg met je geliefde, een gezellig buitenavontuur met je gezin of een leuke workshop met vrienden.

Ingezonden verzoeken worden automatisch gepubliceerd in de online galerie op deze pagina.  We hopen zoveel mogelijk mensen te inspireren om, als het straks weer kan, opnieuw met elkaar te verbinden en samen op micro-avontuur te gaan!

 

Bron: Columbusmagazine.nl

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!