tips en info singlereizen

Oorden voor vrouwen die buik vol hebben van mannen

Vrouwen die even hun buik vol hebben van mannen hoeven niet te treuren; er worden steeds meer woman-only vakanties georganiseerd. En anders zijn er genoeg hotels en resorts waar mannen met een grote boog omheen lopen. Van een week lang cowgirl spelen tot front row zitten tijdens een modeshow. 

Cowgirl boot camp – Verenigde Staten

Altijd al willen proeven van het leven van een stoere cowgirl? Vertrek naar het Alisal Guest Ranch and Resort in Californië en leer paardrijden, veedrijven, boogschieten en linedancen. Samen met – uiteraard vrouwelijke – gidsen maak je te paard lange tochten door de natuur, meldt CNN. Toe aan een beetje glamour? Gooi je zelfgemaakte (!) cowboyhoed in het gras en geniet van een luxe picknick. ’s Avonds is er een wijnproeverij en worden er cocktails geserveerd.

High tea en high fashion – Frankrijk

Front row zitten tijdens een modeshow en tegelijkertijd thee drinken en smullen van sandwiches, taartjes en hartige hapjes… Dat kan een keer per maand in het chique, met vijf sterren bekroonde Hotel le Bristol in Parijs. Zodra de modellen de catwalk hebben verlaten, kun je uitbuiken in de spa.

Slapen à la Diane von Furstenberg – Australië

Voor veel modeliefhebbers is het een droom om te overnachten in de Diane von Furstenberg penthouse in het Hayman Island Resort. Uiteraard heeft de modekoningin de kamer zelf ontworpen. Met maximaal drie vriendinnen kun je genieten van Diana’s favoriete kiekjes en een prachtig uitzicht op Great Barrier Reef. Voor een nacht betaal je bijna 4000 euro, maar dan staat er wel vierentwintig uur per dag een butler voor je klaar.

Chocolade workshop – Engeland

Alleen al de inrichting zorgt ervoor dat je lekkere trek krijgt. Alle kamers in The Chocolate Boutique Hotel in Bournemouth hebben een thema, denk aan ‘The Cocoa Bean’ en ‘Chocolate Truffle Suite’. En elke dag staat er een tasje vol lekkernijen voor je klaar. Overdag worden er verschillende proeverijen en workshops georganiseerd. Waag je bijvoorbeeld aan het knutselen van een eetbare pump.

Bron: Telegraaf

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Zo geniet je meer van je vakantie

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!